Субота, 20 березня 2021 11:47

Volkswagen представив спортивну версію Transporter

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, німецький Volkswagen розробив нове виконання Sportline для Transporter T6.1.

Фургон отримав набір візуальних вдосконалень, які мають стилістичну схожість із Golf GTI.

В якості основи використовується багата комплектація Highline. Спереду Sportline відрізняє бампер з великими повітрозабірниками, по низу кузова встановлені накладки, а на даху - невеликий спойлер. Стандартні колеса замінені на 18-дюймові з дисками оригінального дизайну. В решітці радіатора - тонка червона смуга.

Підвіска занижена на 30 мм, що, за твердженням VW, дає Transporter Sportline більш чутливу керованість машиною.

Фото нового інтер'єру поки не публікуються, але повідомляється, що вдосконалені сидіння, вони обшиті шкірою Nappa і алькантарою, поліпшена цифрова приладова панель, клімат-контроль і сенсорний дисплей медіасистеми з навігацією, Apple CarPlay і Android Auto.

Також відомо, що на фургон встановлюється цілком стандартний дизельний 2.0 TDI в 204-сильній версії. ДВС агрегатований із семиступінчастим «роботом» DSG. Втім, навіть така звична для транспортера зв'язка наділяє його цілком непоганою за мірками сегмента динамікою: час розгону з 0 до 100 км/год – всього лише 8,9 секунди.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, комплектація Sportline буде пропонуватися як для вантажної, так і для пасажирської модифікації Transporter, колісна база може бути стандартною або збільшеною.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: