Понеділок, 05 квітня 2021 16:54

Caterpillar представив новий бульдозер

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий бульдозер Cat® D5 відрізняється підвищеною паливною економічністю та продуктивністю роботи.

Модель D5 потужністю 170 л. с. (127 кВт) і робочою вагою від 17 180 до 19 170 кг приходить на зміну D5R2. Повністю автоматична коробка передач забезпечує збільшення паливної ефективності на 16% і підвищення тягового зусилля на 13%. Добре керований бульдозер розвиває потужність, достатню для виконання різних робіт, і володіє необхідною маневреністю для профілювання.

В новинці передбачена ціла низка інтелектуальних систем. Зокрема, ARO з системою контролю - це опція для контролю ухилу, в комплект якої входять допоміжні функції, що працюють у фоновому режимі.

Cat Grade з функцією Slope Assist ™ підтримує заданий оператором положення відвалу - поздовжній або поперечний нахил - без сигналу GPS або додаткового обладнання. Працює в ручному або автоматичному режимі.

Монітор завантаження відвалу відображає параметри тяги і оптимального навантаження на відвал в режимі реального часу, щоб оптимізувати завантаження отвала.1

Регулювання тяги автоматично зменшує буксування гусеничної стрічки, скорочуючи час роботи, витрата палива і знос гусеніц.1

Функція AutoCarry ™ автоматизує підйом відвалу, допомагаючи підтримувати постійну навантаження на відвал і зменшуючи буксування.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, клієнти також можуть замовити встановлення системуи Cat Grade з 3D. Система GPS автоматизує руху відвалу як при точній профілізації, так і при високопродуктивних бульдозерних роботах, скорочуючи ручне управління з боку оператора на 80%.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: