П'ятниця, 19 березня 2021 09:58

Яким буде Ford Transit Custom нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з'явилася перша інформація про наступне покоління цієї моделі, яке має побачити світ в 2023 році.

Заявлено, що з моменту виходу нового фургона він матиме велике розмаїття варіантів. Transit Custom нової генерації буде представлений зі звичайними дизельними моторами, в якості «м'якого» гібрида MHEV, в повноцінному бензоелектричних втіленні PHEV, а також в повністю електричному вигляді.

Виробництво новинки налагодять на заводі спільного підприємства Ford Otosan в Туреччині, де вже випускаються легкі комерційні автомобілі, наприклад, той же Ford Courier. До запуску нової моделі в оновлення виробництва передбачається вкласти більше двох мільярдів євро.

Не менш цікавим є і той факт, що на цьому ж підприємстві планується також випуск комерційних машин Volkswagen, яка не так давно уклала з Ford технічний альянс. Компанію моделі Transit Custom на турецькому конвеєрі повинна скласти модель вантажопідйомністю до однієї тонни - мабуть, мова йде про наступне покоління сімейства Т, яке прийде на зміну нинішнім перехідним моделям серії Т6.1.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, цілком ймовірно, що новий Custom і прийдешня модель Volkswagen матимуть багато спільного - знову ж таки, в рамках альянсу двох компаній.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: