Неділя, 31 січня 2021 12:45

Яким буде пікап SsangYong Rexton Sports

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з’явилися фото нової моделі пікапа SsangYong, який буде офіційно представлено найближчим часом.

На свіжих фото зображений подовжений пікап, в Кореї він має назву Rexton Sports Khan. Модель отримала величезну радіаторну решітку з досить широкими горизонтальними плашками. Новим став і передній бампер, в якому встановили вертикальні ходові вогні. А ще попереду тепер красується напис Khan. Судячи із попередніх шпигунських знімків, у простіших версій будуть круглі протитуманні фари. У короткого Rexton Sports теж замінять решітку, але вона, ймовірно, виявиться не такою масивною.

Досі невідомо, чи змінилися габарити моделі. Довжина стандартного дореформеного пікапа дорівнює 5095 мм, колісна база - 3100 мм, дорожній просвіт - 215 мм. Розміри дорестайлингового Khan: 5405, 3210 і 203 мм відповідно. Довжина вантажної платформи короткого пікапа становить 1300 мм, розтягнутого - 1610 мм.

Всередині ж Rexton Sports/Khan напевно повторить оновлений позашляховик, тобто чекаємо інші рульове колесо і матеріали обробки, модернізовану мультимедійну систему і віртуальну панель приладів. Пасажирський Rexton також отримав адаптивний круїз-контроль, не виключено, що його матиме і вантажна версія.

Швидше за все, турбодизель обсягом 2.2 л став потужнішим: 202 к.с. замість колишніх 187 к.с. Пасажирському Рекстону після рестайлінгу ще дістався восьмиступінчастий «автомат», але чи буде такий у пікапа - поки питання.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, обидва пікапи в «базі» мають пружинну підвіску задніх коліс, для подовженого ще передбачена версія з ресорами ззаду. Привід - задній або повний.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: