Понеділок, 01 лютого 2021 13:36

Вітчизняний виробник передав новий автогідропідіймач для КП «Київблагоустрій»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вперше для монтажу автовишок Comet в Україні Завод спецтехніки «Техкомплект» використав шасі Ford Trucks 1833, яке постачила компанія АВТЕК.

Comet New EuroSky 28/2/14 — комбінований телескопічний автогідропідіймач, який встановлюється на вантажівках з мінімальною повною масою від 6 т. Максимальна робоча висота складає 28 м з максимальним вильотом 14 м.

Автогідропідіймач має безпечне робоче навантаження 250 кг. Електронна система управління автоматично обчислює, чи знаходиться оператор в безпечної робочій зоні. Наземне аварійне управління встановлено на колоні. Обладнання надав Завод спецтехніки «Техкомплект» — провідний український виробник спецтехніки та автогідропідйомників.

Шасі машини має наступні характеристики: 4х2, вантажопідйомність - 11,5 т, двигун - 330 к.с., паливний бак на 350 л.

Обертання надземної частини автовишки Comet становить 360 градусів.

Навісне обладнання виготовлено з високоміцної сталі, забезпечує максимальну жорсткість стріли і максимальну безпеку при роботі. Також тут  наявний подвійний пантограф, щоб досягти максимальну висоту 28 м

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в автогідропідіймачі від Заводу спецтехніки «Техкомплект» реалізовано контроль із пропорційної гідравлічною системою, яка працює при низькому тиску (тільки 25 бар), для забезпечення плавного і точного переміщення трубки.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: