Четвер, 03 грудня 2020 13:37

Вітчизняний виробник представив спецавтомобілі для служб водоканалу

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія  Polycar передала Київському водоканалу три АВМ (аварійно-відновлювальні машини), спроектовані на базі однотипного шасі.

В якості основи в усіх трьох випадках використано авто марки ISUZU NPR-75L-K, оснащене 4-циліндровим, 4-тактний двигуном, потужністю 155 к.с, механічною коробкою передач. Авто мають колісну формулу 4х2.

На шасі встановлені фургони із шаром термоізоляції. У якості матеріалу для каркасів використаний сталевий гнутий профіль та сталеві труби з прямокутним поперечним перетином. Зовнішня обшивка фургонів – металокомпозитний матеріал, внутрішня обробка – алюмінієвий лист з рифленою насічкою. Товщина термоізолюючого шару становить не менше 40 мм.

 

Фургон у всіх трьох машинах складається з двох відділень:

пасажирське відділення. Призначено для перевезення ремонтної бригади і розташовується в передній частині фургона;

технологічне відділення. Має трохи більші розміри в порівнянні з пасажирським, розташовується в задній частині фургона та призначене для транспортування необхідного робочого обладнання, матеріалів та виконання різних слюсарних, збірних робіт, а також інших технологічних заходів.

Термоізоляційний прошарок передбачено в обох відділеннях фургона.

Пасажирське відділення оснащено 2 сидіннями з ременями безпеки для розміщення на них 4 членів робочої бригади. Загальна пасажиромісткість у кожної машини водоканалу становить 6 чоловік плюс водій. Опори у сидінь у відділенні для бригади виконані у вигляді містких рундуків, які можуть використовуватися для перевезення особистих речей співробітників або додаткових одиниць робочого інструмента і матеріалів.

Також передбачений стаціонарний стіл, спинки для сидінь в парному виконанні, є вікно що відкривається, яке може бути використане в якості аварійного виходу в разі потреби. Крім цього, в стелю вмонтовано аварійний люк. В наявності також освітлювальна система, опалювальний агрегат, що дозволяє безперешкодне використання АВМ в зимовий час.

Основний вхід в пасажирське відділення – відкидні двері в передній частині фургона по правому борту. Вхід оснащений стаціонарними сходами, обшитими листовим, рифленим алюмінієм. Обшивка статі – вологостійка фанера з обробкою гумовим покриттям.

Також в даному відсіку передбачена сигналізація та двосторонній зв’язок з водійської кабіною.

Технологічний відсік має вхід з тильної сторони фургона, оснащений двостулковими відкидними дверима та висувною драбиною, що витягується в разі потреби з-під днища фургона. У технологічному відсіку є наступні види стаціонарного обладнання:

верстак з лещатами;

стелаж з полицями для оснащення і матеріалів;

опалювальний автономний пристрій.

Як передає SpecMachinery.com.ua, також, в фургонах вмонтовані технологічні ніші. В одному з них – це ніша для бензинового генератора, окрема ніша для гідравлічного обладнання та ніша для великогабаритного інструмента (ломи, лопати та інше). У двох інших АВМ є ніші, призначені для робочих інструментів, обладнання, огороджувальних пристроїв і робочих матеріалів.

Ніші у всіх випадках мають окремі двері з можливістю відкривання зовні авто, надійні замки, що запобігають відкриванню під час руху і зручні конструктивні особливості, з доступом до них з боку обслуговуючого персоналу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: