Середа, 02 грудня 2020 14:30

Volkswagen представив п'яте покоління Caddy

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua,Volkswagen виводить на ринок новий Caddy. П'яте покоління моделі представлено декількома версіями: сімейний універсал підвищеної місткості, вантажний і вантажопасажирський автомобіль, а також кемпер.

Новий Caddy створений на модульній платформі із поперечним розташуванням двигуна. Таке технічне рішення дозволило оснастити Caddy багатьма новими передовими технологіями: допоміжними системами для водія, новою функцією гальмування при виявленні автомобіля, що наближається під час повороту та іншими.

Нова технологія подвійного впорскування Twindosing перетворює викиди оксидів азоту турбодизельних двигунів (TDI) в воду і нешкідливий азот.

Дизайн екстер'єру повністю перероблений і став більш спортивним. Покращено водійське місце, розширені функціональні можливості і збільшений обсяг внутрішнього простору в салоні.

Як передає SpecMachinery.com.ua, на старті продажів новий Caddy доступний у виконанні Kombi, Caddy, Life, Style і Move, а вантажний фургон буде представлений версіями Cargo і Cargo Maxi (з подовженою колісною базою). Продажі нового Caddy стартували в Німеччині, Австрії та Польщі. В інших країнах Європи автомобіль з'явиться пізніше.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: