Понеділок, 17 серпня 2020 18:37

Volkswagen два роки модернізував завод для виробництва нового покоління Caddy

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, роботи по реконструкції включали в себе будівництво логістичного цеху, розширення кузовного цеху і перепланування виробничої площі.

Розширення площі заводу Volkswagen в Познані зайняло більше двох років, і тепер підготовка до запуску повного виробничого циклу для нового Caddy майже завершена. Роботи по реконструкції включали в себе будівництво логістичного цеху, розширення кузовного цеху і перепланування виробничої площі.

Дітмар Мніх (Dietmar Mnich), голова правління Volkswagen Poznań і директор заводу в Познані, зазначив:

«Близько 90% капітальних вкладень були пов'язані з підготовкою заводу до випуску нових моделей автомобілів, зокрема нового Caddy. Перші автомобілі, на яких тестуються виробничі процеси, вже збираються з використанням нового обладнання та приміщень. Ми плануємо запустити повний виробничий цикл у вересні, а потім поступово нарощувати обсяг виробництва і вийти на повну потужність у 2021 році».

Першим етапом процесу розширення стало об'єднання двох частин заводської площі, які раніше розділяла між собою другорядна дорога загального користування. Завдяки продуктивним переговорам з місцевою громадою в січні 2019 року пощастило передати дорогу Smołdzinowska заводу і, таким чином, об'єднати обидві його частини на одній території.

Потім почалося будівництво нового логістичного цеху. Це 46 000 м складських площ для комплектуючих, необхідних при виробництві Caddy і моделей покоління T6.1: двигунів, бамперів, бічного оскління, оббивок дверей, перегородок і паливних баків. Завдяки тому, що цей цех знаходиться поруч з виробничими цехами, вантажні автомобілі будуть здійснювати в день до 260 рейсів менше між Познанню і майданчиком в місті Сважендз.

Найскладнішим і наймасштабнішим завданням з фінансової та організаційної точки зору протягом останніх двох років стало розширення кузовного цеху. Крім цеху площею більше 14 000 м² і об'ємом 200 000 м, підрозділ Volkswagen Poznań інвестувало, перш за все, в сучасні технології: в новому кузовному цеху для Caddy були встановлені 450 нових багатофункціональних роботів. Вони забезпечують точну обробку і зварку деталей з високоміцного гарячекатаного листового металу. При цьому рівень автоматизації в кузовному цеху підвищується з 43% до більш ніж 80%.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: