Понеділок, 16 вересня 2019 14:04

В Україні з’явився новий дистриб’ютор GAZ

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в Україні з’явився новий дистриб’ютор GAZ. Нова компанія пропонує модифікації техніки комерційного призначення.

В Україні з’явився новий дистриб’ютор комерціної та вантажної лінійки автомобілів GAZ – ТОВ «Мотор Девелопмент Груп». Компанія пропонує лінійку автомобілів – ГАЗ 4WD, Соболь, Газель Бізнес, Газель та Газон NEXT. Крім того, в її арсеналі є спеціалізовані модифікації спецтехніки та шасі до них.

Одна з найбільш популярних моделей – «ГАЗель-Бізнес 3302». Під капотом у неї розташований двигун УМЗ-А275 Evoтech. Транспортні засоби цієї лінійки мають оцинкований кузов. В цілому поліпшена версія транспортного засобу зазнала близько 130 виробничо-технічних більше 20 конструктивних трансформацій.

ГАЗ-3309 широко представлений у різних модифікаціях – самоскид, бортовий варіант, техніка сільськогосподарського та комунального призначення, для застосування у харчовій та промисловій сферах діяльності. Автомобілі комплектуються дизельним двигуном ЯМЗ 5344 Євро 5 і гідропідсилювачем. Додатково можуть обладнані кондиціонерами і системами опалення.

Також представлене нове покоління «ГАЗель NEXT» у модифікаціях однорядною і дворядною кабіною. Машини оснащені двигунами 2 типів – бензиновим EvoTech і дизельним CUMMINS ISF.

«ГАЗОН NEXT» – універсальний вантажівка, оснащена дизелем ЯМЗ-5344 Євро-5. Має модифіковану однорядну на 3 місця або дворядну на 7 місць кабіну. Доступна з укороченим, стандартним і подовженим (10 т) шасі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: