Вівторок, 31 серпня 2021 15:14

Повідомлення про формування складу Громадської ради при Державному агентстві інфраструктурних проектів України

З метою всебічного забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики у сферах, що належать до компетенції Державного агентства інфраструктурних проектів України (постанова Кабінету Міністрів України від 22.09.2016 №714 «Деякі питання реалізації інфраструктурних проектів» (зі змінами)), та відповідно до Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм.

Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 N 996 „Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” (зі змінами),

оголошується початок прийому заяв для участі в установчих зборах для формування нового складу Громадської ради при Державному агентстві інфраструктурних проектів України у кількості 10 осіб, шляхом рейтингового голосування на установчих зборах.

Формування нового складу Громадської ради при Державному агентстві інфраструктурних проектів України відбувається на підставі завершення терміну діяльності попереднього складу.

Проведення установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Державному агентстві інфраструктурних проектів України (далі – Установчі збори) рішенням Ініціативної групи по формуванню складу Громадської ради при Державному агентстві інфраструктурних проектів України (протокол № 2 від 28.08.2021) призначено на 11:00 годину 21 жовтня 2021 року за адресою: м. Київ, вул. Хотівська, буд.4 літера «А».

У разі зміни дати, часу, місця чи порядку проведення Установчих зборів, кожного кандидата до складу Громадської ради, який за рішенням Ініціативної групи має право приймати участь в Установчих зборах, буде повідомлено додатково на офіційному вебсайті Міністерства інфраструктури України та в інший прийнятний спосіб не пізніше як за три робочі дні до дня Установчих зборів.

Увага!

У разі неможливості проведення Установчих зборів у вказаний час через обмеження, пов’язані з карантином та обмежувальними заходами запровадженими з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Установчі збори можуть бути відкладені рішенням Ініціативної групи.

Участь в Установчих зборах є персональною.

До складу Громадської ради при Державному агентстві інфраструктурних проектів України можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації (в цьому оголошенні – інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України та у сфері, що пов’язана з діяльністю Укрінфрапроекту, про що в їх статуті (положенні) повинні бути визначені відповідні цілі і завдання діяльності.

Незалежно від своєї організаційної структури та наявності місцевих осередків (відокремлених підрозділів, філій, представництв, місцевих організацій тощо) інститут громадянського суспільства для участі в Установчих зборах може делегувати не більше ніж одного представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради при Державному агентстві інфраструктурних проектів України.

Для участі в Установчих зборах інститут громадянського суспільства подає на розгляд Ініціативної групи ЗАЯВУ у довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

1. Рішення про делегування для участі в Установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради, прийняте в порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства.

Довідково:

Рекомендований текст рішення про делегування: «Делегувати для участі в установчих зборах з формування складу Громадської ради при Державному агентстві інфраструктурних проектів України (прізвище, ім’я, по батькові кандидата) для діяльності в складі Громадської ради (у разі обрання)»

Рішення про делегування може бути як самостійним документом, так і витягом з протоколу загальних зборів (засідання правління) інституту громадянського суспільства, що делегує кандидата.

2. Заява делегованого представника інституту громадянського суспільства з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», підписана ним особисто.

Довідково:

Рекомендований текст згоди: «Я, (прізвище, ім’я, по батькові) даю згоду на обробку персональних даних, зазначених у поданих документах для участі в установчих зборах з формування складу Громадської ради при Державному агентстві інфраструктурних проектів України, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»».

В обов’язковому порядку має містити дату та власний підпис особи.

3. Біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, числа, місяця, року і місця народження, громадянства, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, відомостей про освіту, наявність наукового ступеня, трудову та / або громадську діяльність, також має містити (за наявності): контактну інформацію (поштова адреса, номер телефону, адреса електронної пошти), посилання на сторінки у соціальних мережах та досвід роботи у складі громадських рад.

Довідково:

Біографічна довідка представника інституту громадянського суспільства має бути оформленою не більше ніж на дві сторінки. паперового носія формату А4.

Подання недостовірної інформації є підставою для відмови представнику інституту громадянського суспільства в участі в установчих зборах - п. 8 Типового положення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 N 996 (зі змінами).

4. Відомості про результати діяльності інституту громадянського суспільства (проведені заходи, дослідження, надані послуги, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у сфері розвитку, будівництва, реконструкції та модернізації інфраструктури авіаційного, морського та річкового транспорту, а також із фінансового забезпечення заходів із забезпечення безпеки дорожнього руху відповідно до державних програм та інформування про них громадськості, річний фінансовий звіт (за наявності) тощо) протягом шести місяців до дати оприлюднення Укрінфрапроектом повідомлення про формування складу Громадської ради.

Довідково:

Інформацію про результати діяльності інституту громадянського суспільства необхідно наводити виключно у сфері діяльності Укрінфрапроекту обсягом не більше двох сторінок тексту формату А4.

Подання недостовірної інформації є підставою для відмови представнику інституту громадянського суспільства в участі в установчих зборах - п. 8 Типового положення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 р. N 996 (зі змінами).

5. Відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.

6. Мотиваційний лист делегованого представника інституту громадянського суспільства.

Довідково:

Рекомендований об’єм тексту мотиваційного листа до 0,5 сторінки, кандидатом викладається інформація про свої інтереси, досвід, життєву позицію, мотиви бути обраним та бачення щодо роботи у складі Громадської ради, яка дозволить членам Ініціативної групи налагодити комунікацію з кандидатом та зробити певні висновки щодо його можливої участі у роботі Громадської ради

7. Фотоделегованого представника інституту громадянського суспільства, а також посилання на офіційний вебсайт інституту громадянського суспільства, сторінки у соціальних мережах (за наявності).

8. Делегований представник інституту громадянського суспільства може подати копії документів, що підтверджують освітній та професійний рівень, досвід роботи (за наявності).

Зверніть увагу!

1. З метою уникнення непорозумінь, перед оформленням заяви, яка подається до Ініціативної групи, бажано перевірити відповідність інституту громадянського суспільства та делегованого ним представника вимогам, встановленим пунктами 6, 7 та 8 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010р. N 996 (далі – Типове положення).

2. Підставами для відмови представнику інституту громадянського суспільства в участі в Установчих зборах, відповідно до п.8 Типового положення може бути:

невідповідність документів, поданих інститутом громадянського суспільства, вимогам Типового положення;

не усунення інститутом громадянського суспільства невідповідності поданих документів вимогам у строк, визначений Типовим положенням;

невідповідність інституту громадянського суспільства або делегованого ним представника вимогам, встановленим пунктом 6 Типового положення;

недостовірність інформації, що міститься в документах, поданих для участі в установчих зборах;

відмова інституту громадянського суспільства від участі в Установчих зборах шляхом надсилання Ініціативній групі офіційного листа;

перебування інституту громадянського суспільства, який делегував свого представника для участі в Установчих зборах, у процесі припинення.

Термін подання документів до 21 вересня 2021 р. включно.

Заява та документи, що додаються до неї, приймаються:

  • в паперовому вигляді, шляхом надсилання оригіналів документів на поштову адресу Укрінфрапроекту: 03118, м. Київ, вул.Хотівська, буд.4 літера «А», з поміткою «для Ініціативної групи»;
  • в електронному вигляді, шляхом надсилання відсканованих документів на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Зверніть увагу, що після подання заяви та документів, що додаються до неї, в електронному вигляді, їх оригінали додатково мають бути надіслані поштою в паперовому вигляді на поштову адресу Укрінфрапроекту, яка зазначена вище.

Увага! Документи, відправлені поштою на адресу: 03118, м. Київ, вул.Хотівська, буд.4 літера «А», із датою на поштовому штампі (квитанції) пізніше ніж 21.09.2021, розкриватися та розглядатися Ініціативною групою не будуть.

Відповідальна особа за приймання заяв та документів – Макогон Марія.

Контактні дані відповідальної особи: електронна адреса Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та тел. (044) 257-00-17

Звертатися можна щоденно з 9.00 до 16.00 (перерва з 13.00 до 14.00), крім святкових та вихідних днів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: