Вівторок, 31 серпня 2021 15:38

Конкурс з розподілу дозволів ЄКМТ транслюватиметься публічно в режимі онлайн

З 1 по 15 вересня 2021 року відбуватиметься приймання листів-повідомлень про участь у конкурсі з розподілу дозволів Європейської конференції міністрів транспорту (ЄКМТ).

Міністерство інфраструктури України виступило з ініціативою публічної онлайн-трансляції перебігу конкурсу.

«Цього року ми вирішили зробити конкурс з розподілу дозволів ЄКМТ прозорішим усі засідання Комісії будуть транслюватися публічно в режимі онлайн. Кожен охочий зможе в реальному часі стежити за процесом.

Паралельно працюємо над розробкою нового модулю системи розподілу дозволів, який переведе процес в електронний режим. Держслужба безпеки на транспорті має максимально пришвидшити цей процес» — розповідає Мустафа-Масі Найєм, заступник Міністра інфраструктури України.

До уваги перевізників!

З метою спрощення приймання листа-повідомлення, його заповнення відбувається через електронний сервіс cemt.com.ua (http://cemt.com.ua/#/)

Згенерований лист-повідомлення необхідно надіслати в паперовому вигляді на адресу Конкурсної комісії: 01135, проспект Перемоги, 14, м. Київ, або подати нарочно на абонентську скриньку з написом «ЄКМТ» у фоє Міністерства інфраструктури.

Про що потрібно пам’ятати?

  1. Листи-повідомлення подаються виключно у паперовому вигляді за встановленим зразком, завірені печаткою перевізника (за наявності) та підписом керівника.

  2. Усі зареєстровані листи-повідомлення будуть оприлюднені на сайті Міністерства інфраструктури України.

  3. Листи, які відправлені з порушення визначених термінів, тобто до 1 вересня або після 15 вересня 2021 року, розглядатися не будуть.

Також звертаємо увагу на те, що у зв’язку з суттєвим збільшенням кількості транспортних засобів категорії «Євро-5 безпечний» та «Євро-6 безпечний», під час проведення розподілу дозволів ЄКМТ на 2022 рік будуть застосовуватись коригувальні коефіцієнти. Йдеться про дотримання граничної кількості автомобілів категорії «Євро-5 безпечний» не менше 6 або не менше 4 автомобілів категорії «Євро-6 безпечний» або сумарно не менше 6 автомобілів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: