П'ятниця, 02 лютого 2024 15:47

Комісія з відбору незалежних членів Наглядової ради Фонду енергоефективності провела конкурс та визначила переможців

Нагадаємо, що 15 грудня 2023 року було оголошено проведення конкурсного відбору на зайняття посад незалежних членів Наглядової ради державної установи «Фонд енергоефективності» (дві посади), який проходив у п’ять етапів.

Конкурс проводився Міжнародною конкурсною комісією до складу якої увійшли по одному представнику від Мінінфраструктури, Мінфіну, Секретаріату Кабінету Міністрів, Європейської комісії, Делегації ЄС в Україні та від Уряду Німеччини.

З початку оголошення конкурсу до 4 січня ц.р. (перший етап) було отримано 72 заяви від претендентів. Переважна більшість – це чоловіки - 56 кандидатів, і 16 – жінки. Документи подали іноземці з 16 країн: з Австрії, Німеччини, Литви, Швейцарії, Єгипту, Данії, Польщі, Великобританії. А також 39 - з України.

До другого етапу було допущено 56 претендентів та 16 не допущено, як таких що не відповідають затвердженим вимогам щодо оформлення документів.

За результатами ІІ етапу «Конкурсна пропозиція», Конкурсноюю комісією схвалено рейтинг кандидатів, за результатами якого обрано 16 найсильніших кандидатів з найвищими балами та допущено до ІІІ етапу Усного ситуаційного завдання.

За результатами ІІІ етапу було визначено претендентів, що зайняли з першого по восьме місця у рейтингу, за результатами проведених етапів конкурсного відбору.

30 січня було проведено фінальний етап конкурсного відбору – «Співбесіда» за підсумками якого Комісією визначено переможцівконкурсного відбору на дві посади членів Наглядової ради державної установи «Фонд енергоефективності» як таких, що набрали найбільшу кількість балів у загальному рейтингу, а саме:

Берндт Рольф (Німеччина)– 40,83 балів;

Матонієне Дайва (Літва)– 34,92 балів.

Крім того Комісією визначено дві кандидатури других кандидатів за результатами конкурсного відбору як таких, що набрали найбільшу кількість балів у загальному рейтингу за підсумками конкурсного відбору та є наступними за переможцями конкурсу, а саме:

На першу посаду – Сабатюк Юлія – 34,67 балів.

На другу посаду – Райкевич Анджей – 33,83 балів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: