Неділя, 16 серпня 2020 13:01

Кар'єрні самоскиди навчилися самостійно працювати з екскаватором

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, безпілотні самоскиди Sany SKT90E самостійно скоординували з екскаватором завантаження породи. Обмін даними проводився за допомогою мережі 5G.

Інтернет речей впроваджується не тільки на побутовому рівні, але в гірській промисловості. Китайський виробник будівельного і гірського устаткування і техніки Sany повідомив, що успішно провів випробування по завантаженню двох кар'єрних самоскидів за допомогою мережі 5G.

В роботі безпілотні самоскиди SKT90E показали високі рівень точності в позиціонуванні і плануванні маршруту, а також своєчасність прийняття рішень. Відхилення маршруту склали менше 30 см.

Даний експеримент показав, що вантажівки можуть самостійно виконувати відстеження маршруту, завантаження і вивантаження матеріалів, а також паркуватися на стоянку і підзарядку. Машини здатні самостійно складати тривимірні карти оптимальних маршрутів і графік руху, об'їжджати непередбачені перешкоди, скануючи простір до 150 м перед собою, тримати дистанцію на відстані до 100 метрів, в залежності від погодних умов.

«SANY продовжить докладати зусиль для поліпшення своїх рішень, приділяючи особливу увагу інтелектуальним і безпілотним технологіям, щоб допомогти клієнтам забезпечити більш безпечне робоче середовище і підвищити ефективність роботи», - йдеться в заяві компанії.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: