Понеділок, 02 вересня 2024 15:47

Китайські електричні екскаватори Sany вийшли на ринок Європи

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, перший в історії Китаю тур електричних екскаваторів за межами КНР пройшов у Нідерландах і це дало позитивні результати.

Нідерланди відомі своїм новаторським ставленням до акумуляторної техніки та екології. Поки виробники з усього світу ще тільки розмірковують над розробками в сегменті землекопів та мізкують щодо ринку збуту, Нідерланди вже визначилися.

Продемонстрований у розпочатому ще в перший місяць літа турі електричний екскаватор середньої розмірної групи Sany SY215E вже викликав значний інтерес серед понад 200 клієнтів.

На сьогодні уже оформлено «десятки передпродажних замовлень».

Окрім екологічного потенціалу з нульовим викидом, Sany SY215E має ще й привабливі робочі характеристики. Він спроможний у висоту копати на 9,6 м, а у глибину - 6,25 м.

Землекоп вагою 23,3 т має потужність 150 кВт/204 к.с. та силу копання ковшем 138 кН.

Таке зусилля не поступається класичним гусеничним екскаваторам з дизельним двигуном.

Завдяки акумулятору місткістю 422 кВт.год, екскаватор може працювати без підзарядки цілу зміну (7 годин + 1 година на обідню перерву).

Потужна система швидкого заряджання за технологією «подвійний пістолет» допомагає досягти повного заряду за всього 70 хвилин.

За підрахунками Sany, акумуляторний екскаватор має привабливу вартість володіння, економить господарству майже 21 560 євро на рік порівняно зі звичайними екскаваторами.

Варто зазначити, що ринок Нідерландів зі своєю спецтехнікою тепер націлилися не тільки Sany.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сюди зі своїми новими електричними фронтальними навантажувачами та екскаваторами пробивається Volvo CE та Komatsu з новим електричним екскаватором.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: