Неділя, 09 червня 2019 13:21

Caterpillar представив новий шахтний навантажувач

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка використовує конструктивні рішення останнього покоління техніки Caterpillar.

Компанія Caterpillar представила свою нову розробку – шахтний навантажувач Cat R2900, який відповідає найсуворішим стандартам викидів дизельних двигунів, прийнятим в Європі і Північній Америці, і забезпечує високу продуктивність при корисному навантаженні 17,2 т.

Виробник обладнав новий навантажувач економічним двигуном Cat C15, який доступний в декількох модифікаціях з різними рівнями викидів. Таким чином компанія вирішила задовольнити потреби гірничодобувних підприємств по всьому світу. Силова установка з турбонаддувом і повітряним охолодженням має 6 циліндрів і розвиває потужність 305 кВт (409 к.с.) в стандартній конфігурації і 293 кВт (393 к.с.) при відповідності стандарту EU Stage V.

Використовуючи перевірений модуль емісії Cat Clean для обмеження кількості твердих частинок (сажі) і NOx до нуля, R2900 сертифікований на відповідність стандарту EU Stage V і канадському CANMET. Інші пакети обмеження викидів відповідають стандарту EU Stage IIIA/еквіваленту американського EPA Tier 3, а також системі скорочення вентиляції Caterpillar, яка пропонує опційне використання проточних або високоефективних настінних дизельних сажових фільтрів для поліпшення якості підземного повітря в шахті.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: