Четвер, 23 червня 2022 11:18

Артилеристам ВМС передали нові пікапи та спорядження

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Петро Порошенко разом з народними депутатами «Європейської Солідарності» побував на південному фронті.

П’ятий Президент передав три нові пікапи та спорядження артилеристам Військово-морських сил ЗСУ. Порошенко не став розкривати подробиці комплектації автівок, однак сказав – хлопці задоволені.

«Ми домовилися, що ми не розкриваємо комплектацію, але це не базова комплектація», – зазначив Порошенко.

«Саме ці воїни зробили тим, хто напав і вбивав наших людей, перший сюрприз у Чорнобаївці. Вони видали їм квиток до пекла. Артилеристи, які зупинили ворога і відстояли Миколаїв.

Дякую генералу Марченку і дякую тим хлопцям, які зараз отримали ці подарунки. І величезна вдячність народу України», – говорить Порошенко.

Він також зазначив, що пікапи – це не перший і не останній подарунок воїнам-артилеристам.

«Ми з вами збираємо кошти на дрони, і серед 350 дронів, контракт на які укладений, і половину з яких сплачуєте ви, перераховуючи кошти «Справі Громад», частина цих дронів прийде сюди, – пояснює п’ятий Президент.

«Найближчим часом поїдемо за кордон для того, щоб привезти нову партію вже озброєння і броньованої техніки, нову партію вантажівок, і ви про це скоро дізнаєтеся», – зазначив Порошенко.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Фонд Порошенка подвоює кожну суму, зібрану волонтерами ГО «Справа Громад».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: