Четвер, 16 грудня 2021 10:41

Gates представляє нову лінійку електромагнітних клапанів регулювання фаз газорозподілу

Компанія Gates (NYSE: GTES), провідний світовий постачальник спеціалізованих гідравлічних та механічних систем передачі потужності, розширила асортимент своїх рішень для систем приводу ГРМ автомобілів у країнах Європи, Близького Сходу та Африки, додавши до нього електромагнітні клапани регулювання фаз газорозподілу (VVTS) OE-якості.

Система VVTS відіграє важливу роль у керуванні сучасними двигунами внутрішнього згоряння. Вона контролює і регулює відкриття та закриття клапанів газорозподільного механізму. Це дозволяє досягти більш плавного холостого ходу та прискорення в ширшому діапазоні обертів, що сприяє економії пального та зниженню рівня викидів.

Нова лінійка VVTS компанії Gates ідеально доповнює вже доступний широкий асортимент ременів та ремкомплектів PowerGrip® для систем ремінного приводу ГРМ.

Початковий асортимент VVTS з 55 каталожних номерів охоплює автомобілі, вироблені в США, Європі та Азії. Повний перелік застосувань включає автомобілі, випущені з 1995 по 2020 рік, від таких виробників: Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini , Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Toyota, Volvo та VW.

Компанія Gates також додала в асортимент рішення для популярних моделей Audi, таких як A3, Q3 і TT. Щодо лінійки BMW, то йдеться про 118i, 218i, 318i, X1, x3, 225e/MINI Cooper та MINI One. Підтримувані моделі Nissan – Micra, Juke і Qashqai. Підтримувані моделі Toyota включають Corolla та Camry; основні моделі для VW – Beetle, EOS, Golf, Passat та Tiguan.

На даний час компанія проводить розробку рішень для нових моделей; вони будуть додані до лінійки VVTS протягом цього року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: