Вівторок, 26 жовтня 2021 14:10

Meyle розширює асортимент датчиків системи управління двигуном

Високоякісні датчики забезпечені детальною інформацією щодо вживаності – для правильного підбору, коректного монтажу та мінімізації супутніх витрат.
Консолідація асортименту функціонально ідентичних виробів – для спрощення роботи й оптимізації складських витрат.

У конструкції сучасних транспортних засобів активно використовують різноманітні електронні компоненти та високоточні датчики. Для задоволення зростаючого попиту на електроніку і датчики компанія MEYLE в минулому році додала до асортименту ще понад 500 артикулів. На цей рік заплановано подальше розширення асортименту, здебільшого за рахунок додавання нових датчиків ABS і компонентів системи управління двигуном.

У рамках MEYLE Exhibition 2021, цифрової виставки продуктів та рішень MEYLE, компанія представила свічку розжарювання з датчиком тиску (PSG – Pressure Sensor GlowPlug) MEYLE-ORIGINAL, призначену для автомобілів концерну VAG, оснащених дволітровим турбованим дизельним двигуном і випущених не раніше 2018 року. Нові свічки розжарювання будуть доступні вже в листопаді 2021 року.

Ще одним «розумним» рішенням від MEYLE став герметизуючий перехідник для датчика розподільного вала MEYLE-ORIGINAL. Це обладнання було розроблене для запобігання попадання оливи в блок керування двигуном, що часто відбувається з автомобілями Mercedes з двигунами M271, M272 і M273 – така проблема здатна спричинити серйозні ускладнення і дорогий ремонт. Уже наприкінці року новий продукт MEYLE стане доступним для власників приблизно 5 мільйонів транспортних засобів, що пересуваються по дорогах Європи.

Ремкомплекти MEYLE-KIT вирішують відразу кілька завдань: з їх допомогою можна підвищити ефективність повсякденних операцій в автомайстернях, а також заощадити час і гроші. Компанія MEYLE постійно працює над розширенням асортименту таких рішень – не так давно було додано три нові найменування ремкомплектів датчика ABS. Ремкомплект MEYLE – це єдине рішення на ринку, що дозволяє одночасно замінити несправний датчик ABS та імпульсне кільце. Раніше при виході з ладу датчика ABS заміні підлягала маточина цілком. Це було затратно як для автовласника, так і для майстерні. Комплект MEYLE-KIT, до складу якого входять датчик ABS, імпульсне кільце і необхідне кріплення, вирішує цю проблему: при точковій заміні маточина, як правило, залишається повністю справною та її можна експлуатувати далі. Рішення призначене для понад 10 мільйонів автомобілів у Європі, включаючи такі моделі, як Audi A3, VW Golf, VW Jetta, Seat Leon, Fiat Punto і Opel Corsa.

Крім того, компанія MEYLE створила зручний і практичний інструмент для швидкого виявлення дефектів імпульсного кільця ABS – універсальну тестову карту.

Управління даними в MEYLE: детальна інформація для правильного підбору компонентів.
У сучасних транспортних засобах активно використовують високоточні датчики, особливо це характерно для системи управління двигуном. Це єдиний спосіб оптимізувати роботу сучасних ДВС, до яких пред'являють все більш суворі вимоги щодо обсягів викидів шкідливих речовин. Несправний датчик здатний негативно вплинути на роботу двигуна, спровокувати підвищення витрат пального і збільшення обсягу викидів в атмосферу. Компанія MEYLE пропонує асортимент високоякісних компонентів системи управління двигуном для ринку післяпродажного обслуговування автомобілів. «Електронні компоненти MEYLE відповідають специфікаціям оригінального устаткування і пройшли всі функціональні випробування, - говорить Дімітрі Кнорр, керівник напрямку електронних продуктів компанії MEYLE. - Іншими словами, датчики MEYLE забезпечують таку ж точність сигналу, як і оригінальні датчики, що, в свою чергу, гарантує бездоганну взаємодію з відповідним блоком управління і правильне функціонування системи в цілому».

У компанії MEYLE при розробці продуктів велике значення надають управлінню даними – це дає можливість як виявляти нові можливості, так і оптимізувати роботу автомайстерень.

«Менеджери по продуктах, конструктори і менеджери з прикладних даних в MEYLE діють як одна команда, забезпечуючи не тільки високу якість продукції, але й максимально можливу якість даних про застосовності для електронних компонентів», - пояснює Кнорр.

Системне управління даними про продукти дозволяє безпомилково підібрати відповідний електронний компонент для конкретного автомобіля. Крім того, завдяки використанню точних даних спрощується монтаж, а також мінімізується ризик виникнення необхідності в подальших роботах та витратах. Це стосується і високоточних датчиків MEYLE. Точні дані про застосовності не тільки дозволяють диференціювати датчики по моделі і року випуску автомобіля, але і надають додаткову інформацію про код двигуна і місце установки. В результаті фахівці СТО швидше підбирають необхідну деталь і швидше здійснюють її правильний монтаж.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: