Понеділок, 06 вересня 2021 12:05

Марка Ruville змінила власника

Наприкінці серпня італійський незалежний виробник автозапчастин Saleri Group оголосив про придбання прав на товарний знак Ruville, який раніше перебував у власності Schaeffler Group. Одночасно Saleri Group придбала і компанію C.D.C. S.r.l. з Флоренції, що виробляла деталі двигуна та підвіски.

Із цим стратегічним придбанням група Saleri переформатує свою діяльність у галузі післяпродажного обслуговування автомобілів. Це забезпечить їй операційну досконалість, якої потребує ринок, завдяки зростаючому та широкому портфелю продуктів Ruville та створенню нової, структурованої та динамічної бізнес-одиниці в сегменті незалежних виробників запчастин IAM. Компанія іде шляхом щільної інтеграції між керівництвом, виробництвом, закупівлями та продажами.

Заснована в далекому 1945 році Saleri Group здобула визнання на ринку перед усім завдяки своїм системам охолодження, водяним та масляним помпам під маркою SIL. Укладена з Schaeffler угода допоможе їй зміцнити позиції на ринку автозапчастин у зовсім нових сегментах, адже Ruville відома, окрім комплектів приводу ГРМ і водяних насосів, перед усім завдяки своїй пропозиції деталей підвіски і рульового управління, підшипників маточин, запчастинами моторної групи, а також і спецінструментом.

Базіліо Салері (Basilio Saleri), президент Industrie Saleri Italo S.p.A., так прокоментував подвійне придбання: «Ці операції добре відображають наші наміри та стратегію бізнесу у секторі післяпродажного сервісу. Ці дві інвестиції доповнюють одна одну. Бренд Ruville забезпечує широке міжнародне визнання завдяки своєму багатому асортименту продуктів, тоді як C.D.C. принесе промислові ноу-хау та оперативну спритність для постачання на ринок деяких їхніх продуктів».

«Торгова марка Ruville зміцнить сприйняття Saleri як надійного і міцного партнера на глобальному рівні, - додав Маттео Космі (Matteo Cosmi), керуючий директор Industrie Saleri Italo S.p.A., - тоді як C.D.C. було обраний за значний досвід, консолідований ланцюжок постачання та масштабовану логістичну платформу. Разом із її досвідом управління це робить її ідеальною базою для бізнес-підрозділу Saleri Aftermarket».

Стостовно C.D.C., то її колишні власники Асте Маґеріні (Aste Magherini) і Франческо Джубболіні (Francesco Giubbolini), призначені відповідно новим генеральним директором та директором із закупівель підрозділу Saleri Aftermaket. Найближчі місяці будуть присвячені завершенню розпочатої інтеграції. Новий бізнес-підрозділ, як повідомляє компанія, запрацює на повну до початку 2022 року.

З іншого боку, пресс-служба Schaeffler повідомила, що передача прав на марку Ruville італійському партнеру дозволила завершити реорганизацію глобального портфоліо підрозділу автозапчастин компанії. Вся продукція Schaeffler, що раніше продавалась під маркою Ruville, буде пропонуватись під маркою FAG. Німецька компанія також запевнила, що дана угода не вплине на її відносини із клієнтами або постачальниками.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: