Вівторок, 21 вересня 2021 11:00

Delphi анонсувала програму силової електроніки для гібридів та електромобілів

BorgWarner Inc за допомогою своєї глобальної програми силової електроніки для електрифікованих автомобілів виводить новітні технології на ринок післяпродажного обслуговування. Новаторський портфель BorgWarner виграє завдяки стратегічним інвестиціям компанії для глобального розширення можливостей в області електрифікації, дозволяючи клієнтам ринку післяпродажного обслуговування отримувати доступ до запасних частин якості оригінального обладнання (OE), таким як інвертори і перетворювачі постійного струму в одному корпусі, силові тягові інверторні модулі і бортові зарядні пристрої.

Пропоноване компанією інноваційне комплексне рішення для ТО також включає в себе зарядний обладнання, ґрунтовне навчання під керівництвом експертів, поліпшену технічну підтримку і традиційні запасні частини. Це стане додатковою допомогою організаціям, які займаються післяпродажним обслуговуванням і ремонтом на ринку електрофікованих автомобілів, що швидко розвивається.

«Рух до екологічної стійкості стимулюється в усьому світі не тільки державними ініціативами, що підтримують продажі автомобілів з нульовим викидом, - каже Алекс Ешмор (Alex Ashmore), президент і генеральний директор BorgWarner Aftermarket. – Зараз у нас є доказ того, що споживачі також хочуть купувати більш екологічні автомобілі: навіть під час пандемії світові продажі електромобілів і заряджають гібридів виросли в минулому році на 43 відсотки. Всі ці автомобілі приводяться в рух силовою електронікою, і ринку післяпродажного обслуговування буде потрібен доступ до таких компонентів для того, щоб рухатися вперед разом із галуззю».

Робочі характеристики оригінальних комплектуючих для ринку післяпродажного обслуговування електрифікованих автомобілів
Інноваційний підхід компанії інвестувати кошти в силову електроніку допомагає її клієнтам дотримуватися зростаючих вимог до норм викидів і економії палива, а також формувати позитивне ставлення споживачів до електрифікованих автомобілів. Пакет різних OE-рішень компанії BorgWarner включає інвертори з перетворювачами постійного струму в одному корпусі (CIDD), силові тягові інверторні модулі (TPIM) і бортові зарядні пристрої – одні з кращих в своєму класі за розмірами, масі, енергоефективності та економічності. Уже здобувши популярність на платформах багатьох світових виробників автомобілів, компанія BorgWarner продовжить завоювання вторинного ринку електромобілів за допомогою поставки запасних частин з якістю ОЕ-рівня.

Мобільне й універсальне рішення для зарядки електромобілів
Delphi Technologies підвищує впевненість споживачів за допомогою недорогого інноваційного універсального рішення для зарядки, яке можна використовувати практично в будь-якому місці. Пропонований компанією зарядний кабель Charge Mode 2, що поставляється на конвеєри основних виробників, містить технологію In-Cable Control and Protection Device (вбудований пристрій управління і захисту, IC-CPD), яка дозволяє клієнтам безпечно заряджати свої електромобілі, використовуючи існуючу інфраструктуру, наприклад, звичайні побутові електричні розетки. Ця новинка, яку легко зберігати в багажному відділенні електромобіля, ідеально підходить для коротких поїздок, зарядки в нічний час або екстреної зарядки. Зарядні кабелі Charge Mode 2 виробництва Delphi Technologies виробляються з урахуванням електричних мереж країни використання і зараз продаються в Північній Америці, Європі та Китаї.

Більше, ніж просто запчастини з комплексним сервісним рішенням
Очікуючи на подальший розвиток ринку електрифікованих автомобілів, Delphi Technologies підтримує технічне навчання, яке буде потрібно пройти установникам по всьому світу для безпечного обслуговування високовольтних автомобільних систем. Комплексне рішення компанії для ТО включає в себе повне навчання обслуговуванню електромобілів, що підзаряджаються, і гібридів (PHEV / HEVs); також планується розширення програми для задоволення майбутніх потреб в техобслуговуванні.

Delphi Technologies пропонує запасні частини високої якості для ремонту багатьох агрегатів, наприклад, гальмівної системи, електроніки, кліматичного обладнання, рульового управління і підвіски, необхідні для комплексного рішення по ТО електромобілів.

«Гонка в напрямку електрифікації відкриває великі можливості на ринку післяпродажного обслуговування для постачальників, відповідних запчастин, інструментів і ноу-хау в техобслуговуванні автомобілів нового покоління, - додає пан Ешмор. – Ми, співробітники Delphi Technologies, раді не тільки можливості поставляти новаторські OE-технології BorgWarner на ринок післяпродажного обслуговування, а й здійснювати технічне навчання та підтримку для підвищення кваліфікації персоналу в галузі новітніх технологій цього нового парку складних електрифікованих автомобілів».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: