Понеділок, 20 вересня 2021 09:54

Німці створили систему для оптимізації навантаження вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за допомогою комбінації датчиків розподілення навантаження в вантажівках може бути оптимізовано завчасно і постійно перевірятися при транспортуванні.

Спільно з партнерами по проекту Log4-Consult і Impaqed Products BV в березні 2021 року компанія FH Dortmund обладнала вантажівки датчиками температури, тиску і прискорення, зібрала дані про шинах і причепах за допомогою спеціально розробленого блоку управління.

Завдяки даній комбінації датчиків можна робити конкретні висновки про загальне навантаження і розподілення навантаження на осі як на стоянці, так і під час руху вантажівок.

Зміна парадигми в забезпеченні безпеки вантажів принесе користь виробникам, експедиторам, водіям і буде захищати дорожню інфраструктуру.

Наступним кроком є ​​розробка прототипу і забезпечення сумісності даних з існуючими системами, такими як пункти справляння плати за проїзд і датчики з вагами, встановленими перед мостами.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тому співпрацю проекту з постачальниками телематичної продукції і виробниками причепів для вантажівок в подальшому планується розширити.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: