Четвер, 25 березня 2021 10:42

Linde MH представила новий компактний електричний палетовоз

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Linde Material Handling представила новий компактний електричний палетний візок MT15, вантажопідйомністю 1,5 тонни.

Машина призначена для експлуатації в обмеженому просторі під час навантаження і розвантаження, доставки на «останню милю», швидкого транспортування в промислових умовах, а також для обробки товарів в супермаркетах і магазинах.

Для того щоб новий палетовоз MT15 міг ефективно маневрувати в умовах обмеженого простору, Linde Material Handling розробила його з особливо компактними розмірами і малою вагою. Довжина шасі становить 400 мм, загальна ширина 620 мм, а загальна вага всього 180 кг. Машина здатна пересуватися в завантаженому стані зі швидкістю до 5 км/год.

48-вольтна літій-іонна батарея, ємністю 20 А/год або 30 А/год, виділяє достатню потужність на термін до трьох годин роботи. Акумулятор можна заряджати від будь-якої зручної розетки за допомогою вбудованого бортового зарядного пристрою, а якщо на це не вистачає часу, то можна замовити зовнішній зарядний пристрій та іншу батарею, які легко інтегрувати за принципом plug-and-play.

Для запобігання травм палетний візок оснащений довгим, низько встановленим румпелем, який створює велику безпечну відстань між оператором та транспортним засобом під час руху.

Багатофункціональний дисплей показує годинник напрацювання, терміни ТО, стан батареї і коди помилок.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в якості опції для Linde MT15 доступні вила довжиною 1000, 1150 або 1220 мм і шириною 520 і 680 мм, а також гумові привідні колеса, які краще поглинають удари при русі, а також одинарні поліуретанові вантажні ролики.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: