Вівторок, 16 березня 2021 10:29

Cummins представив новий газовий двигун для вантажних авто

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Cummins повідомив, що нова силова лінія - газовий двигун ISX12N на природному газі та12-ступінчаста автоматична коробкою передач Endurant HD N, тепер доступна для вантажівок.

Силовий агрегат ISX12N потужністю 400 к.с. (298 кВт) і крутним моментом 1966 Нм в поєднанні з Endurant HD N, може працювати зі 100% стисненим природним газом (CNG), зрідженим природним газом (LNG) або поновлюваних природним газом (RNG).

Це знижує викиди NOx на 90% в порівнянні з нинішнім стандартом агентства з охорони навколишнього середовища (EPA), а при роботі з використанням RNG - системі присвоюється нейтральний або негативний вуглецевий індекс, що призводить до чистих викидів парникових газів (ПГ) на рівні або нижче нуля .

Нова автоматична трансмісія Endurant HD N була оптимізована для інтеграції з двигуном на природному газі ISX12N і має нову програмну функціональність і калібрування, а також нову мембранну пружинну муфту, призначену для задоволення вимог навантаження двигуна на природному газі при одночасному захисті двигуна.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, інтеграція між двигуном і трансмісією призводить до поліпшення характеристик запуску, поліпшеної маневреності на низьких швидкостях і більш плавного перемикання передач в порівнянні з попередніми двигунами на природному газі і автоматизованими комбінаціями механічної коробки передач.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: