Четвер, 30 березня 2023 09:53

Volvo Trucks розповіла про нове рішення для бездоріжжя

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, оновивши коробку передач I-Shift, Volvo Trucks представляє низку нових функцій, які забезпечують більшу точність, покращують керованість, безпеку та комфорт.

Зокрема, Terrain Brake – це нове, унікальне рішення для руху на низьких швидкостях по нерівній та пересіченій місцевості, яке робить маневрування вантажівки простішим та безпечнішим.

Зазвичай, якщо водій гальмує колесом, розташованим на краю піднятої поверхні, наприклад, на великому камені або бордюрі, воно може скотитися до того, як водій встигне натиснути на гальма, що ускладнює контроль над вантажівкою.

Нова система Terrain Brake застосовує гальма, щойно водій відпускає педаль акселератора. Після цього вантажівка утримує своє положення без кочення, що дає змогу виконувати невеликі рухи з великою точністю.

Система Terrain Brake ідеально підходить для бездоріжжя, наприклад, будівельних майданчиків, кар’єрів або нерівних доріг, але вона також може бути корисною для маневрування в місті та подолання лежачих поліцейських і вуличних бордюрів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, незалежно від ситуації, вона надасть водієві набагато більшу маневреність і контроль, що зробить роботу безпечнішою і простішою.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: