Середа, 23 лютого 2022 13:45

Оголошено найкращі автомобільні бренди 2022 року

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, експерти американської некомерційної організації Consumer Reports назвали найкращі автомобільні бренди 2022 року.

Рейтинг було складено з 32 брендів, що представлені на ринку США. Загальна оцінка від Consumer Reports формується за чотирма критеріями – експерти оцінюють надійність, задоволеність власника, безпеку та результати дорожніх випробувань.

Аналітики не приховують, що орієнтуються як на об’єктивні (результати краш-тестів, кількість несправностей), так і на суб’єктивні (опитування автовласників) дані.

Лідером рейтингу стала марка Subaru із результатом 81 бал.

До ТОП-10 увійшли Mazda та BMW (по 78 балів), Honda та Lexus (по 77 балів), Audi (75 балів), Porsche, MINI та Toyota (по 74 бали), а також Infiniti (72 бали).

Цікаво, що Tesla в цьому рейтингу розташувалася на 23-му рядку з 32-х, отримавши ті ж 60 балів, що і Chevrolet та Mercedes-Benz. У Consumer Reports зізналися, що результат Tesla міг би бути набагато вищим, якби компанія Ілона Маска не наважилася використовувати на серійних моделях суперечливе кермо-штурвал.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, найгірше зарекомендували себе Jeep, Mitsubishi, GMC та Land Rover – вони замкнули список.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: