Понеділок, 21 лютого 2022 12:48

З часткою 42% Volvo Trucks стала лідером ринку важких електровантажівок в ЄС

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нові статистичні дані свідчать, що Volvo Trucks була лідером ринку повністю електричних важких вантажівок у Європі у 2021 році з часткою ринку 42%.

Статистичні дані групи аналізу ринку IHS Markit демоснтрують, що в 2021 році в Європі, без врахування Великобританії, було зареєстровано 346 електричних вантажівок повною масою ≥16 тонн, що на 193% більше, аніж у 2020 році.

При цьому Volvo Trucks здобула найбільшу частку європейського ринку в 42% з найбільшою кількістю зареєстрованих електричних вантажівок (≥16 тонн) у 2021 році, а на частку попередніх замовлень по всьому світу довелося 1100 штук.

Якщо розглядати європейські країни-лідери з впровадження електровантажівок, то п'ятірку лідерів очолює Швейцарія, а потім слідують за спаданням Норвегія, Швеція, Нідерланди та Німеччина.

Загалом, якщо розглядати європейську активність Volvo Trucks у сегменті повністю електричних вантажівок за останні три місяці, то виробник уклав низку вагомих угод. Серед них варто виділити збільшення замовлення до 125 електричних вантажівок Volvo FM Electric з компанією DFDS, замовлення Пошти Норвегії на 29 одиниць FL і FE Electric.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також це наміри компанії  Unicon придбати 11 найновіших шасі Volvo FM Electric під монтаж автобетонозмішувальних установок.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: