Середа, 09 червня 2021 09:50

Які новинки на «Агро-2021» представив Завод спецтехніки «Техкомплект»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, розпочалася головна подія кожного літа в Києві - відкрила свої двері для гостей 33-тя Міжнародна виставка «АГРО-2021».

Вже 33-й раз аграрії України мають чудову нагоду зустріти на виставці новинки та популярні моделі різноманітної агротехніки, яка допоможе отримати найкращі результати роботи в агробізнесі та чудові врожаї!

І вже четвертий рік поспіль кияни та гості столиці мають можливість познайомитися з новинками і «народними моделями» самоскидів та автопаливозаправників від Заводу спецтехніки «Техкомплект».

В цьому році в самому центрі масштабної експозиції різних тракторів, комбайнів, сівалок, причепів український завод з виробництва спецтехніки продемонстрував в рамках свого стенду:

Фірмовий самоскид «Кошманівець» з 5-тонною вантажопідйомністю та 11-кубометровим об'ємом самосвального кузова з тристороннім розвантаженням. На цій виставці «АГРО» був показаний самоскид для перевезення сипучих вантажів на базі білоруського вантажного шасі МАЗ-4371 «Корнет».

Але що може бути кращим, аніж самоскид «Кошманівець»? Правильна відповідь: два таких самоскиди чи навіть більше. Ось тому шанси побачити такий самоскид-п’ятитонник на «АГРО-2021» були подвоєні: аналогічну модель самоскида-зерновоза показали на своєму стенді партнери-дилери Заводу спецтехніки «Техкомплект»- харківська компанія «Соллі-Плюс».

Ще один яскравий експонат стенду Заводу спецтехніки «Техкомплект» - яскравий, потужний і стильний автопаливозаправник на базі MAN TGM 18.250. Ємність цистерни в цій моделі 11 кубометрів - саме на такий обсяг світлих нафтопродуктів щільністю до 860 кг/м3 розрахована 2-секційна автоцистерна з поперечним перерізом «валіза».

Крім великого обсягу 11 м3 і використання в якості базового шасі німецької вантажівки MAN, в цьому бензовозі вперше Завод спецтехніки «Техкомплект» реалізував встановлення передньої і задніх стінок цистерни еліптичної форми.

Встановлення еліптичних днищ на цистерни - традиційна практика на виробництвах спецтехніки в Європі, особливо, якщо справа стосується великих навантажень, характерних для підприємств нафтогазової галузі.

Як вже згадувалося раніше, еліптична форма чудово справляється з гідроударами, знижує навантаження при розгоні навантаженого нафтопродуктами автопаливозаправника і розсіює ударні навантаження в момент гальмування такий спецмашини.

Для підприємств АПК Завод спецтехніки «Техкомплект», як і раніше, готовий виготовляти бюджетні моделі з цистернами, оснащеними плоскими передніми і задніми днищами.

Такі автомобілі також були представлені на «АГРО-2021»: партнери заводу із компанії AGSOLCO-Ukraine на своєму стенді вперше показали 8-кубометровий автопаливозаправник з 2-секційної цистерною Заводу спецтехніки «Техкмоплект» на базі китайського шасі JAC N120.

Крім того, на базі цього вантажного бренду в пропозиції підприємства по бензовозах прекрасно підходить для аграріїв модель - паливозаправник JAC N82 з 5-кубовою та 1- або 2-секційною цистерною, прем'єра якого відбулася два роки тому в рамках «АГРО-2019».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, «АГРО-2021» продовжиться ще цілих 3 дні: обов'язково відвідайте експозицію Заводу спецтехніки «Техкомплект», де будуть раді кожному з вас - гостьовий будинок на базі вахтовки МАЗ-6312 традиційно гостинний!




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: