Четвер, 10 червня 2021 13:18

Шостий рік поспіль техніка VolvoCE здобула престижну нагороду EquipmentWatch

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, VolvoCE отримала нагороду EquipmentWatch за найвищу залишкову вартість і найнижчу вартість володіння

EquipmentWatch, провідна аналітична компанія в галузі важкого обладнання, нагородила машини Volvo в трьох різних категоріях колісних навантажувачів і одній категорії зчленованих самоскидів.

Великі фронтальні навантажувачі, середні фронтальні навантажувачі та зчленовані самоскиди VolvoCE заробили найвищі відзнаки. Водночас компактні фронтальні навантажувачі бренду визнані такими, що мають найнижчу вартість володіння.

Щорічні нагороди EquipmentWatch ґрунтуються на широкомасштабному аналізі мільйонів записів даних. Новий для 2021 року формат нагороди охоплює всі категорії машин, а не окремі моделі по виробникам.

Переможці, які отримали найбільшу залишкову вартість техніки, представляють категорії класів продуктів в межах типів обладнання, які, за прогнозами, збережуть найвищий відсоток від початкової вартості після п'ятирічного періоду.

Лауреати премії за найнижчу вартість володіння представляють категорії класів продуктів в межах типів обладнання, які мають найнижчу п'ятирічну сукупну вартість володіння. При ранжируванні враховуються витрати на протязі всього терміну служби кожної машини, включаючи технічне обслуговування, ремонт, витрати на паливо і потенційні простої.

Визнання Volvo є результатом численних інноваційних продуктів і розробок. Наприклад, великі і середні колісні навантажувачі включають в себе функції економії коштів, такі як зворотне гальмування, яке уповільнює машину, коли оператор хоче змінити напрямок.

Воно знижує частоту обертання двигуна і автоматично включає робочі гальма, щоб знизити навантаження на трансмісію і продовжити термін служби компонентів.

Шарнірно-зчленовані самоскиди Volvo володіють аналогічною функцією гальмування - гальмом для навантаження і розвантаження, який забезпечує більш плавний перехід та знижує зношування трансмісії.

 Компактні колісні навантажувачі Volvo допомагають знизити експлуатаційні витрати за рахунок зведення до мінімуму часу простою, кращих в своєму класі компонентів і великим інтервалам обслуговування.

На додачу до цих функцій, обладнання, Volvo пропонує ряд послуг, які допомагають машинам зберігають свою цінність і сприяють зниженню сукупної вартості володіння, в тому числі ActiveCare® Direct.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ActiveCare Direct особливо корисний для підтримки значень життєвого циклу, надаючи власникам інформацію, яка може допомогти знизити витрату палива, позапланове обслуговування, помилки оператора і надмірну кількість годин, викликану непотрібним холостим ходом.

Нагадаємо, що ексклюзивним дилером продукції VolvoCE в Україні є компанія ETS Group.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: