Понеділок, 30 листопада 2020 13:10

Scania побудує два нові заводи

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, шведський виробник планує збудувати завод повного циклу у Китаї та завод із виробництва акумуляторів у Швеції.

Компанія Scania має намір побудувати велике підприємство із випуску вантажних автомобілів, поблизу Шанхаю. Виготовлені тут машини будуть постачатися власне до самого Китаю та сусідніх азіатських країн.

Повідомляється, що обсяги продажу техніки шведського виробника в Китаї стрімко зростають і скоро досягнуть показників у Бразилії, де Scania вже має свій завод.

Підприємство повного циклу в Китаї почнуть будувати в 2021 році, а вже в 2022 році завод почне випускати продукцію.

Також Scania планує побудувати завод зі збирання акумуляторних батарей, розрахований на 200 працівників, безпосередньо на території Швеції. Будівництво нового підприємства стартує у 2021 році і завершене за два роки. Сума інвестицій у його спорудження становитиме 116 мільйонів доларів США.

Як передає SpecMachinery.com.ua, шведський виробник працює над цілою низкою нових моделей електрифікованих і повністю електричних вантажівок та автобусів. Тому, звісно, економічно ефективно налагодити власне виробництво акумуляторів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: