Понеділок, 20 липня 2020 17:32

На виставці EXH.SM-2020 представили новинки важкої комерційної техніки в Україні

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в рамках заходу демонструють найбільш актуальні та цікаві для українського ринку вантажівки.

З 15 липня триває ОНЛАЙН виставка спец- та комерційної техніки Exhibition.SpecMachinery-2020 (EXH.SM-2020). В рамках заходу свої цікаві пропозиції важкої комерційної техніки представили провідні виробники вантажівок. Зокрема, на виставці окремо можна виділити автомобілі марок Mercedes-Benz, IVECO, FAW.

Mercedes-Benz

Вантажівки Mercedes-Benz на EXH.SM-2020 представляє компанія ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні. Вантажна техніка на стенді компанії представлена моделями Mercedes-Benz Actros нового покоління, офіційними Mercedes-Benz Actros з пробігом та вантажівками Mercedes-Benz Arocs.

Mercedes-Benz Actros

Mercedes-Benz Actros нового покоління, у порівнянні з попереднім покоління, – це зовсім нова машина. Вантажівка стала ще більш технологічною, безпечною, економічною та комфортною. Автомобілі доступні з двигунами Євро-6 у 16 варіантах вихідної потужності – від 175 кВт до 460 кВт.

Машини обладнані просунутою 12-ступеневою автоматичною коробкою передач Mercedes PowerShift 3, яка максимально точно та плавно перемикає передачі та ефективно передає усю потужність двигуна на задню вісь.

Крім того, в новому поколінні Actros звичні бічні дзеркала заднього огляду замінили камери системи MirrorCam. Завдяки цьому покращилась аеродинаміка та підвищилась безпека водіння. Зображення з камер потрапляє на 15-дюймові екрани в кабіні водія. Також Mercedes-Benz Actros отримав і систему напівавтоматичного водіння Active Drive Assist.

Також в рамках виставки ПрАТ «АТП «Атлант» представила офіційні Mercedes-Benz Actros з пробігом, які доступні в Україні за спеціальними цінами.

Наразі в Україні доступні Mercedes-Benz Actros 1845 LS Euro VI потужністю 449 к.с., 2016 року виробництва з кабіною BigSpace та офіційним пробігом близько 600 тис. км.

До 31.07.2020 року автомобілі можна придбати за спеціальною акційною ціною 39 900 €.

Mercedes-Benz Arocs

Ще одним цікавим експонатом є повновпривідний Mercedes-Benz Arocs. Машина відрізняється надійністю та витривалістю та створена для використання в складних умовах експлуатації.

Модель Arocs має надійну стальну підвіску, розраховану на великі навантаження. Для машини доступні різні варіанти колісних формул та повного приводу.

Виробник пропонує для Arocs потужні та економічні 6-циліндрові рядні двигуни в чотирьох варіантах робочого об'єму та 18 варіантах потужності - від 175 кВт (238 к.с.) До 460 кВт (625 к.с.).

IVECO

Марка IVECO на виставці EXH.SM-2020 представлена магістральним тягачем IVECO S-WAY нового покоління та новим Trakker з різною колісною формулою.

Новий S-WAY – відмінне рішення, що відповідає нинішнім і майбутнім потребам в сфері перевезень. Це єдиний автомобіль в своєму класі, в якому для зниження витрат використовується такий широкий комплекс інтегрованих функцій.

Він також демонструє найвищу ефективність і продуктивність завдяки новим двигунам Євро-6 з системою IVECO HI-SCR*, а також технологіям, що знижують експлуатаційні витрати частково за рахунок більш високого крутного моменту і потужності, що розвивається двигуном.

Новий S-WAY пропонується в двох версіях, з трьома дизельними двигунами у восьми різних варіантах потужності та двома газовими двигунами. Доступні три варіанти кабіни та конфігурації з двома, трьома або чотирма осями.

Новий Trakker розроблений для виконання будь-якої роботи за будь-яких погодних умов та на будь-якому покритті – від ґрунтових доріг до екстремальних умов за повної відсутності доріг – з найвищим рівнем безпеки, комфорту та продуктивності.

Переваги автомобілів IVECO сімейства Trakker:

  • європейська якість
  • низька вартість експлуатації
  • безпека (системи EBS/ASR)
  • високий комфорт робочого місця водія
  • товщина рами 10мм
  • металевий передній бампер

Також на виставці на стенді заводу Техкомплект представлений автобетонозмішувач IMER Group LT 10.7H на базі IVECO Trakker. Завдяки спеціальній конструкції спірального леза всередині барабана, автобенотозмішувач IMER Group LT 10.7H дозволяє довго перевозити бетон, який при цьому не втрачає своїх характеристик і однорідності.

FAW

Марка FAW на EXH.SM-2020 представлена на стенді компанії АІС новими самоскидами FAW J6P колісною формулою 8х4 та 6х4.

Вантажівки FAW J6P обладнані рядними шестициліндровими дизельними двигунами потужністю 375 к.с. та 390 к.с., в залежності від колісної формули. Двигуни відповідають екологічним нормам Євро-5. Для машини передбачена комфортна кабіна з одним спальним місцем.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: