П'ятниця, 16 листопада 2018 10:00

В Україні стартувало будівництво першого центру Volvo Construction

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія ETC - офіційний дилер дорожньо-будівельної техніки Volvo Construction Equipment, а також офіційний партнер Volvo Trucks і Renault Trucks в Україні, починає будівництво першої в Україні станції з продажу та обслуговування будівельної техніки Volvo.

На офіційному заході, приуроченому до закладки першого каменя взяли участь як представники Volvo, так і регіональне керівництво смт Глеваха в Київській області, де власне і буде розташований об'єкт. Крім того, про значущість заходу говорить ще і той факт, що крім представників Volvo Construction з різних країн, захід відвідав і посол Швеції в Україні Мартін Хагстрём - передає  журналіст SpecMachinery.com.ua.

Площа майбутнього центру буде перевищувати 9 000 кв. м, і він стане найбільшим в Україні.

«Дана інвестиція надає нові можливості для України в цілому. Будівництво центру Volvo дозволить розвинути регіон і дозволить отримати нові робочі місця. Мені дуже приємно знаходиться тут, тому що це дасть можливість бути причетним до економічного розвитку України, а також сприяти  відносинам між нашими країнами», - підкреслив Мартін Хагстрём.

Новий центр забезпечить робочими місцями 150 співробітників. А інвестиції в будівництво складуть близько 5 млн дол.

Нагадаємо, 8-го листопада у Львові відбулося відкриття першого сервісного центру Case Construction, про що SpecMachinery.com.ua докладно писав у своєму матеріалі.

І це не може бути збігом - такі події вимагають серйозної підготовки і є ознакою того, що українські компанії готові купувати техніку, і великі міжнародні компанії все більше і більше зацікавлені в ринку України.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: