Четвер, 25 жовтня 2018 11:40

Техніка Caterpillar постане в новому дизайні

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Caterpillar оголосила про зміну зовнішнього вигляду своїх машин: замість старого графічного дизайну, відомого під назвою Power Edge, буде використовуватися Cat Modern Hex.

У новому дизайні постануть техніка, двигуни, генератори і інструменти. У новому стилі збережуться традиційні елементи графіки CAT, але до них будуть додані тривимірний червоний шестикутник і зображення решітки. Червоний колір - це повернення до графіку, яка застосовувалася при виробництві перших гусеничних тракторів компанії в 1925 році - передає SpecMachinery.com.ua.

«Наша мета полягала в тому, щоб створити щось з чудовим зовнішнім виглядом», - розповів Ед Стембрідж, менеджер по ідентифікації продуктів. «Коли ви поєднуєте дизайн Modern Hex з нашими відмінними дизайнами продуктів Cat, він візуально нагадує клієнтам, що вони купують найкращі продукти на ринку».

На додаток до машин, генераторних установок і двигунів, новий дизайн буде використовуватися і на упаковці деталей Cat, і на різних ліцензованих продуктах, таких як іграшки та масштабні моделі.

Переведення повної лінійки техніки на новий графічний дизайн завершиться до 2020 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: