Четвер, 18 жовтня 2018 11:46

В Україні відкрили унікальний Навчально-науковий центр дорожніх машин

В жовтні 2018 року в Національному транспортному університеті урочисто відкрито унікальний Навчально-науковий центр дорожніх машин, створений спільно Національним транспортним університетом та компанією «Цеппелін Україна». 

Для оснащення лабораторії центру, компанія «Цеппелін Україна» передала екскаватор САТ 305.5ER, комплект діагностувального та вимірювального обладнання, ліцензовані програми комп’ютерного діагностування та сервісного обслуговування машин. В Україні відсутні лабораторії подібного типу.

Навчально-науковий центр в присутності студентів, викладачів та співробітників університету урочисто відкрили ректор Національного транспортного університету – професор Микола Федорович Дмитриченко та директор департаменту будівельної техніки компанії Цеппелін Україна – пан Едгар Харутюнян.

Головним призначенням Навчального-наукового центру є забезпечення сучасного європейського рівня підготовки студентів-механіків університету для роботи на підприємствах дорожнього машинобудування та в організаціях, що займаються експлуатацією, випробуваннями та сервісом дорожньо-будівельних машин.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: