Субота, 11 вересня 2021 11:42

В Одесі презентували нові трамваї та тролейбуси вітчизняної збірки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Одесі показали чергові нові трамваї та тролейбуси з автономним ходом від акумуляторів.

На території вагоноремонтних майстерень КП «Одесміськелектротранс» відбулася презентація чергової нової техніки, зібраної фахівцями підприємства.

Це два нових трамваї типу «Одіссей». Один з двох нових вагонів - той самий «Одіссей», збірку якого завершили ще в кінці липня, але на маршрути запускають тільки зараз після випробувань і обкатки.

Він отримав бортовий номер 5004. Другий вагон був зібраний в серпні з бортовим номером 3294.

Також презентували другий і третій з п'яти модернізованих частково низькопідлогових тролейбусів «Шкода-21ТР» з бортовими номерами 4011 і 4013. Вони оснащені акумуляторами для автономного ходу, що дозволяють їхати з повним навантаженням до 50 кілометрів, але в оптимальному режимі запас автономного ходу - 25-30 кілометрів.

Перший такий тролейбус з автономним ходом ( «електробус з динамічною підзарядкою») виготовили ще восени 2018 року, і з 2019 року його експлуатується на тролейбусних маршрутах міста.

Також були представлені машини спецтехніки, в тому числі вишка контактної мережі, аварійні машини та інші.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, таким чином, в Одесі зараз вже 27 трамваїв місцевої збірки, в тому числі 3 «Одіссей-Макс», 8 «Одіссей» і 16 «Каштан». Також шляхом модернізації створені 3 тролейбуси зі збільшеним автономним ходом.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: