Четвер, 09 вересня 2021 17:35

В Харкові випробовують перший трамвай Stadler

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в одному з трамвайних депо Харкова знаходиться трисекційний трамвай Stadler, привезений для випробувань і можливої ​​сертифікації

З’явилися фото трисекційного низькопідлогового трамвая Stadler, який привезли до Харкова для випробувань і можливої ​​сертифікації.

Це вагон моделі Stadler-В85300 «Метелиця». Цей трамвай - дослідно-демонстраційний екземпляр компанії Stadler, випущений ще в 2014 році на заводі в білоруському містечку Фаніполь.

Довжина такого трамвая 26,7 метри, а стандартна ширина - 2,5 метри. Рівень підлоги низький по всій довжині салону, але сидіння над ходовими візками встановлені на досить високих подіумах.

Є 60 сидячих місць, загальна місткість до 183 пасажирів при щільності до 5 осіб на квадратний метр.

Трамвай двосторонній - з двома кабінами управління, є по 4 двері з кожного борту. Має три візки - два моторні з колесами діаметром 61 см під кінцевими секціями та один безмоторний з колесами діаметром 53 см під середньої секцією.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, загальна потужність тягових електродвигунів становить 560 кіловат. Максимальна швидкість трамвая обмежена 75 км/год.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: