Понеділок, 22 березня 2021 10:39

MAN створив розкішний автобус для футбольної команди

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, футбольний клуб «Red Bull Leipzig», який є одним з лідерів німецької Бундесліги, став володарем нового командного автобуса MAN Lion's Coach.

Цей 14-метровий, 3-х вісний лайнер був зібраний на заводі компанії MAN Truck & Bus в м. Плауен. Цікаво, що це був останній командний автобус, зібраний на цій виробничому майданчику, оскільки завод вже в квітні цього року остаточно припинить виробництво автобусів.

Автобус MAN Lion's Coach був визнаний кращим туристичним автобусом 2020 року (Coach of the Year 2020). Варіант для «Лейпцига» отримав двигун, потужністю 510 к. с. і 12-ступінчасту автоматизовану коробку передач. Крім цього, в оснащення пасажирської машини входять безліч різних електронних систем безпеки.

До них відносяться, наприклад, електронна система стабілізації, система контролю смуги руху, круїз-контроль, технологія екстреного гальмування, а також моніторинг навколишнього оточення MAN BirdView.

У клубному автобусі «Red Bull Leipzig» встановлено 33 крісла з регульованими спинками і підніжками для ніг.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у салоні змонтоване світлодіодне освітлення, потужна мультимедійна система з п'ятьма 22-дюймовими РК моніторами, установка клімат-контролю, обігрівач та інше обладнання, що допомагає спортсменам відчувати себе комфортно під час поїздок.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: