Вівторок, 05 січня 2021 12:46

Скільки трамваїв придбали міста України у 2020 році

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, минулий рік виявився для трамвайної галузі доволі невдалим.

Рік, що минув, приніс гарні новини для тролейбусів, однак трамвайний ринок залишається в стані стагнації - кількість придбаних трамваїв складає всього 49, з яких 40 - вживані вагони. Лише 5 міст купувало трамваї, з яких найбільш активним був Дніпро - там придбали 35 вживаних вагонів з Лейпцига.

Нові вагони були представлені переважно частково низькопідлоговими вагонами, збудованими на базі нових кузовів та відремонтованої ходової. Ще 2 машини - вагони 71-414К від польського виробника Pesa, які надійшли до Києва.

Окрім цього, в Запоріжжя надійшло 6 вагонів Tatra KT4DM, які поки не придбані містом і знаходяться в приватній власності.

Засмучують новини із Житомира, де міські чиновники почали озвучувати плани щодо демонтажу останньої трамвайної лінії.

В листопаді компанія Татра-Юг відвантажила 7 трамвайних вагонів К1Е6 до Александрії, Єгипет, таким чином завершивши виконання замовлення на 15 вагонів. Крім цього, компанія Еталон продемонструвала частково низькопідлоговий вагон TR3100, який планує запропонувати містам як ще один варіант модернізації вагонів Tatra T3 із заміною кузова.

Як передає SpecMachinery.com.ua, ситуація на трамвайному ринку загалом невтішна, але хочеться вірити, що 2021-й рік принесе більше хороших новин.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: