Четвер, 31 грудня 2020 10:40

Вітчизняний виробник виготовить 20 трамваїв для Києва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тендер Європейського інвестиційного банку на 20 трамваїв для Києва виграла компанія «Татра-Юг»

У грудні завершився міжнародний тендер на закупівлю для Києва (КП «Київпастранс») 20 трамваїв - багатосекційних з низьким рівнем підлоги по всьому салону. Переможцем торгів стала українська компанія «Татра-Юг», чия пропозиція з найменшою ціною було акцептована.

На даний час Європейський інвестиційний банк розглядає скарги тих, хто програв учасників тендера - після чого очікується підписання договору.

Загальна сума наданого Києву кредиту ЄІБ складає 24 мільйона 893 тисячі євро.

У тендері брали участь три постачальники:

ТОВ «Татра-Юг» з ціною за 20 трамваїв - 24 мільйона 580 тисяч євро без ПДВ, тобто 1,229 мільйонів євро за один вагон без ПДВ. Йдеться про трамваї «К1Т306», збирання першого зразка завершується і дуже скоро він вийде на випробування.

Завод «Електрон» у вигляді консорціуму із львівським СП «Електронтранс» і ПАТ «Концерн Електрон» запропонував ціну за 14 вагонів в 24,887 мільйона євро або 1,77 мільйона євро за один трамвай без урахування ПДВ. Йдеться, швидше за все, про п'ятисекційний трамваї «Електрон», яких в Києві вже є 10 штук.

Як передає SpecMachinery.com.ua, завод «Белкоммунмаш», також в консорціумі з українським підприємством «БКМ-Україна», пропонував 10 трамваїв за 23,7 мільйона євро або 2,37 мільйона євро за один трамвай без ПДВ.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: