Четвер, 10 грудня 2020 13:14

Стартувало серійне виробництво електробусів MAN

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на польському заводі MAN в Стараховіцах успішно стартувало серійне виробництво міських електричних автобусів Lion's City E з акумуляторним живленням.

Перші клієнтські електробуси Lion's City E вже зійшли з конвеєра і вирушили в німецьку компанію громадського транспорту Hamburg Holstein (VHH), куди до кінця цього року MAN поставить 17 нових електробусів.

Нагадаємо, що MAN представив серійну версію Lion's City Electric в жовтні 2019 року на виставці Busworld в Брюсселі.

12-метровий автобус має сидячих 35 місць і може перевозити до 88 пасажирів. Трансмісія забезпечує потужність від 160 до 270 кВт, а дальність ходу за словами MAN з модульними батареями встановленою потужністю 480 кВт, становить від 200 до 270 км. Зарядка батарей відбувається через комбіновані розетки CCS2 в депо.

У той час як німецькі автовиробники в значній мірі пережили сплеск попиту на електричні автобуси в усьому світі, MAN Truck & Bus, що належить Volkswagen Group, починає діяти в Польщі, яка тепер разом з Нідерландами є найбільшою країною-виробником електричних автобусів в Європі. Завод MAN в Стараховіце, є центром компетенції компанії з виробництва низькопольних міських автобусів і автобусних шасі.

MAN заявляє, що просуває модернізацію своїх виробничих приміщень, щоб підготувати виробничу площадку і своїх співробітників до електронної мобільності. Тепер, коли компанія завершила комплексну програму випробувань, електричний автобус MAN готовий до серійного виробництва, яке фактично почалося в минулому місяці.

Як передає SpecMachinery.com.ua, спочатку польський завод буде виробляти 12-метрові сольні версії Lion's City E, а зчленований варіант електробуса планується запустити в першій половині 2021 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: