Понеділок, 15 серпня 2022 12:58

Vögele представить асфальтоукладачі нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Vögele планує представити асфальтоукладачі наступного покоління на виставці Bauma 2022 у жовтні.

Нові асфальтоукладачі Dash 5 включають моделі шосейного класу Super 1900-5(i) та Super 2100-5(i).

Компанія також продемонструє свої нові вигладжуючі плити фіксованої та розсувної ширини.

Vögele тримає в секреті інформацію про нових асфальтоукладачі до виставки, яка відбудеться 24-28 жовтня у Мюнхені, Німеччина. Але це натякає на те, що машини матимуть гнучку модульну конструкцію для спрощення використання та економії коштів.

Також доступні розширені автоматизовані функції, а також додаткові функції зниження впливу на довкілля.

Компанія заявляє, що нові моделі будуть простішими у користуванні бригадами укладачів, а також підвищать безпеку. Моделі Vögele також відрізняються меншим часом налаштування.

Vögele приділяє особливу увагу й іншим покращенням, таким як зниження рівня шуму та витрати палива за збереження того ж рівня продуктивності.

Завдяки своїй жорсткості плити із фіксованою шириною призначені для високоякісних покриттів. Ширина може бути встановлена ​​від 1,2 м до 24 м.

Клієнти можуть вибрати різні функції, такі як вібраційне ущільнення, додаткове трамбування та сильне ущільнення.

Компанія Vögele також розробила гідравлічний регулятор ходу трамбування. Це позбавляє необхідності регулювати хід тампера вручну, що може займати багато часу. За допомогою гідравлічного регулятора оператори можуть натиснути кнопку, щоб встановити перебіг трамбування.

Компанія Vögele заявляє, що її імпульсні притискні планки із гідравлічним приводом забезпечують ущільнення в'яжучого шару до 98% без використання роликів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія також випустить свої розсувні плити, призначені для роботи з різною шириною укладання та нерівними дорожніми покриттями.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: