Вівторок, 16 серпня 2022 11:51

Yanmar представив два нові компактні екскаватори

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Yanmar оновила свої найбільші міні-екскаватори ViO80-1A і SV100-2A.

За ваги 8,2 тонни ViO80-1A є найбільшим компактним екскаватором Yanmar з нульовим виносом задньої частини. Машина оснащена 56-сильним дизельним двигуном Yanmar Tier 4 Final.

До двигуна можна легко отримати доступ через відкидні дверцята в задній частині машини для щоденних оглядів та регламентного обслуговування.

Найбільший SV100-2A вагою 9,8 тонн оснащений 72-сильним дизельним двигуном Yanmar Tier 4 Final.

ViO80-1A має максимальну глибину копання 4,7 м, а SV100-2A має максимальну глибину копання до 5 метрів.

Обидві моделі дозволяють ефективно працювати на тісних робочих майданчиках, наприклад, при спорудженні житлових будинків, дорожніх та комунальних роботах, які можуть бути утруднені для більшого обладнання.

Нові екскаватори оснащені режимом ECO, автоматичним гальмуванням і двошвидкісним ходом з автоматичним перемиканням передач. Режим ECO допомагає власникам економити на паливі та витратах на технічне обслуговування, знижуючи обороти двигуна та споживану потужність, коли вони не потрібні.

Тим часом двошвидкісна система автоматичного перемикання передач автоматично перемикає машини між низьким і високим діапазоном для підтримки потужності на нерівній поверхні.

Стандартне гідравлічне швидкороз'ємне з'єднання дозволяє швидко та легко змінювати навісне обладнання. За винятком видалення стопорного штифта, вся операція виконується натисканням перемикача, коли оператор сидить у кабіні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, стандартний другий ВОМ із контролем потоку забезпечує максимальну корисність.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: