Середа, 03 серпня 2022 10:57

Представили новий 37-тонний екскаватор Caterpillar

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий екскаватор Cat 336 з максимальною глибиною копання 8 метрів відрізняється підвищеною паливною економічністю та передовими технологіями.

Екскаватори Cat нового покоління призначені для роботи в режимі Smart (одне із трьох налаштувань режиму потужності) для спалювання меншої кількості палива за рахунок автоматичного узгодження потужності двигуна та гідравлічної системи з умовами копання, оптимізуючи як витрату палива, так і продуктивність.

Два інших варіанти - це режим Power, що забезпечує максимальну потужність для виконання найбільш ресурсомістких завдань, і режим Eco, що знижує частоту обертання двигуна до постійних 1500 об/хв і мінімізує витрату палива.

Автоматичне прогрівання гідравліки при низьких температурах прискорює роботу машини і продовжує термін служби її компонентів. Впускний повітряний фільтр з фільтром попереднього очищення має високу пилоємність, а високоефективний гідравлічний вентилятор має автоматичний реверс, щоб захистити серцевини від сміття.

Product Link автоматично збирає дані з робочих майданчиків до офісу. Інформацію про місцезнаходження, години роботи, витрату палива, час простою, попередження про технічне обслуговування, діагностичні коди та стан машини можна переглядати онлайн через веб-додатки та мобільні програми.

Для моделі 336 доступні всі варіанти обробки кабін екскаваторів нового покоління. Кабіни класу «люкс» оснащені сидінням з пневматичною підвіскою та підігрівом, а кабіни преміум-класу – сидінням з пневматичною підвіскою, підігрівом та вентиляцією.

Опціональне кермо Cat Stick спрощує пересування і повороти. Загалом машина оснащена безліччю стандартних технологій Cat. Cat Payload забезпечує точне цільове завдання навантаження та підвищує ефективність навантаження, допомагаючи запобігти перевантаженню або недовантаженню самоскида.

Стандартна система Cat Grade 2D забезпечує допомогу з глибини, ухилу та горизонтальної відстані до профілювання настандартний монітор з сенсорним екраном. Standard Grade Assist автоматизує рухи стріли, рукояті та ковша, тому оператори можуть легко залишатися на ухилі за допомогою копання одним важелем.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, система Cat Lift Assist допомагає операторам уникнути перекидання машини під час підйому важких предметів за допомогою візуальних та звукових попереджень, що вказують, чи вантаж у межах допустимих для машини.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: