Вівторок, 07 червня 2022 11:59

Cat представив недорогий колісний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий колісний навантажувач Cat 966 GC є універсальною машиною і призначений для зниження витрати палива та експлуатаційних витрат.

Він оснащений двигуном Cat C9.3B потужністю 321 к.с., що відповідає вимогам стандартів на викиди забруднюючих речовин Tier 4 Final.

Машина оснащена чотириступінчастою автоматичною планетарною коробкою передач з перемиканням під навантаженням з електронним керуванням та перемиканням передач з одним зчепленням для плавного перемикання передач.

Додаткова система управління плавністю ходу навантажувача та конфігурації осей з диференціалом підвищеного тертя ще більше покращують плавність ходу на пересіченій місцевості та збільшують тягу.

Система управління холостим ходом двигуна Cat, автоматичне відключення двигуна на холостому ходу, вентилятор з регульованою швидкістю та чутлива до навантаження гідравлічна система забезпечують зниження витрат палива та шуму.

Додатковий автоматичний реверсивний вентилятор допомагає очищати радіатори охолодження, підвищуючи продуктивність у середовищах із великою кількістю сміття.

При оснащенні ковшами Cat Performance Series важільний механізм навантажувача Caterpillar з Z-подібною балкою забезпечує вищі можливості копання та значне зусилля відриву.

Додатковий комплект Cat Payload забезпечує зважування на ходу для точного визначення навантаження. Система зважує матеріал при переміщенні у вантажівку та підйомі, виключаючи будь-яке переривання циклу навантаження та дозволяючи оператору дотримуватися точних специфікацій та швидше переміщати більше матеріалу.

Крім того, Cat заявляє, що модель 966 GC може бути оснащена системою швидкої зміни навісного обладнання та органами управління Cat Fusion.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, доступ в кабіну легко досягається завдяки сходам і вбудованим поручням з обох боків машини, а також широким дверям, які відкриваються вперед, забезпечуючи зручний доступ до зони оператора.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: