Четвер, 13 січня 2022 13:48

В Україні розпочалися продажі телескопічних навантажувачів нового бренду

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це телескопічні навантажувачі WeLift з вантажопідйомністю до 3,5 т та довжиною стрілки 6,8 м

Компанія WeLift., Ltd є одним з провідних китайських виробників навантажувачів. Телескопічні навантажувачі WeLift характеризуються економічною експлуатацією, якістю складання світового рівня та універсальністю.

Навантажувачі WeLift є багатофункціональними та здатні заміняти відразу кілька видів інших машин. Компактна колісна база, великі кути повороту дозволяють заощаджувати час на пересування навантажувача об'єктом.

Телескопічний навантажувач WeLift має посилену конструкцію стріли та захист гідравлічних шлангів. Для максимальної корозійної стійкості кабіна оператора перед фарбуванням обробляється методом електрофорезу, що створює додатковий захисний шар.

Телескопічні навантажувачі WeLift виготовлені для експлуатації в середніх широтах за температури навколишнього середовища від мінус 35 до плюс 45°С. Найбільш популярна сфера їх застосування - земельно-ґрунтова обробка, навантаження та розвантаження, а також перевезення.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до комплектації телескопічних навантажувачів WeLift входять обігрівач, кондиціонер, радіо, джойстик, а у якості робочих органів - ківш 2.5м³ та палетні вила. Відзначимо також додаткову пару гідравлічних ліній, задній причіпний пристрій і систему зважування із функцією повідомлення про перевантаження.

Детальніше дізнатися про телескопічні навантажувачі WeLift можна в компанії «Агсолко Україна»




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: