Середа, 12 січня 2022 14:32

Cat представив новий екскаватор із найвищою продуктивністю в класі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий гідравлічний екскаватор Cat® 340 оснащений потужнішим двигуном, ширшими гусеницями та противагою 7,5 тонни.

Це дало змогу підвищити продуктивність роботи на 10% порівняно з Cat 336 модельного року 2020 року. Підвищена потужність та стійкість у поєднанні з ефективністю електрогідравлічної системи нового покоління роблять новинку найкращим вибором у 40-тонному (45-тонному) класі.

Посилена конструкція нового екскаватора забезпечує довгий термін служби під час копання, завантаження та роботи з молотом. 14 мільйонів годин роботи двигуна Cat C9.3B свідчать про його надійність у довгостроковій перспективі. Три режими роботи двигуна забезпечують відповідність потужності екскаватора потребам роботи за одночасної економії палива.

Режим Power забезпечує максимальну потужність для виконання найбільш ресурсомістких завдань; Інтелектуальний режим автоматично адаптує потужність двигуна та гідравлічної системи до умов копання, щоб знизити витрати палива. Знижуючи частоту обертання двигуна до 1500 об/хв, режим Eco мінімізує споживання.

Здатність працювати при температурі навколишнього середовища до 52 ° C, можливість холодного пуску та спроможність працювати на висоті до 4500 м над рівнем моря дають змогу ефективно працювати практично за будь-яких умов.

Автоматичне прогрівання гідравліки за низьких температур прискорює роботу машини та продовжує термін служби її компонентів. Впускний повітряний фільтр з фільтром попереднього очищення має високу пилоємність, а високоефективний гідравлічний вентилятор пропонує опціональний автоматичний реверс, щоб захистити серцевини від сміття.

Ситсема Product Link™ автоматично збирає дані. Можна переглядати інформацію про місцезнаходження, години роботи, витрату палива, години простою, попередження про технічне обслуговування, діагностичні коди та стан машини в Інтернеті через веб-додатки та мобільні програми.

Максимальне збільшення часу безвідмовної роботи машини, віддалене усунення неполадок та віддалена флеш-пам'ять дозволяють дилерам дистанційно підключатися до машини для діагностики кодів несправностей та оновлення робочого програмного забезпечення.

В новинці доступні варіанти комплектації кабіни Next Generation від Deluxe до Premium. Кабіни Deluxe оснащені сидінням з пневматичною підвіскою та підігрівом, а кабіни Premium – сидінням з пневматичною підвіскою, підігрівом та вентиляцією. Обидві мають відкидну ліву консоль для полегшення входу та виходу з машини.

Опціональне кермо Cat Stick значно спрощує рух і повороти. Безліч стандартних технологій - бортове зважування Cat Payload, Grade Assist для підтримки ухилу та 2D-профілювання з індикацією глибини та ухилу - підвищують ефективність роботи оператора та продуктивність машини.

Всі системи Cat Grade сумісні з радіо та базовими станціями від провідних сторонніх постачальників технологій.

Оператори можуть зберігати до чотирьох зсувів по глибині та укосу, щоб швидко виконувати різання без використання пристрою для перевірки ухилу. Auto Hammer Stop попереджає оператора через 15 секунд безперервної роботи, а потім відключає молот через 30 секунд, щоб запобігти зношуванню.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, системи Auto Dig Boost та Auto Heavy Lift збільшують заглиблення ковша та вантажопідйомність на 8%, а система Lift Assist допомагає операторам уникнути перекидання машини.

Детальніше про нову техніку Cat дізнавайтеся у офіційного дилера - компанії «Цеппелін Україна»




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: