Четвер, 13 січня 2022 17:20

В Україні визначають найкращих молодих фахівців з обслуговування важкої техніки

Як вже розповідав SpecMachinery.com.ua, наразі в Україні проходить регіональний етап конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine.

Нагадаємо, взяти участь у конкурсі Worldskills Ukraine можуть учні закладів професійної освіти, які навчаються за профільними напрямами, а також кваліфіковані робітники віком до 22 років, які вже працюють.

Змагання проводяться у формі конкурсу професійної майстерності, де учасник повинен продемонструвати всі свої навички за певну кількість часу, а також виконати ряд практичних завдань.

Worldskills Ukraine 

Worldskills Ukraine 

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, саме сьогодні в м. Київ пройшов напівфінал конкурсу. Цього року (як і в минулі), компетенцію «Обслуговування важкої техніки», змагання майбутніх механіків з обслуговування важкої техніки, підтримує компанія ETS Group спільно з Volvo Construction Equipment.

Worldskills Ukraine 

Поки одні учасники виконують різноманітні завдання з дефектовки вузлів та агрегатів, з електрики та гідравліки, інші складають 3D конструктори.

Worldskills Ukraine 

Worldskills Ukraine 

Worldskills Ukraine 

І сьогодні – Вперше офіційно в компетенції «Обслуговування важкої техніки» конкурсу Worldskills Ukraine бере участь дівчина – пані Анастасія з ДНЗ Київський національний університет будівництва та архітектури.

Worldskills Ukraine 

Worldskills Ukraine 

Змагання проходили у «Міжрегіональному Вищому Проф. училищі автомобільного транспорту та механізації», а саме у ці секунди – відбувається нагородження переможців. 

Worldskills Ukraine 

Worldskills Ukraine 

Worldskills Ukraine 

Зазначимо, компанія Volvo CE не тільки офіційно підтримує чемпіонат WorldSkills, але й прагне до підвищення рівня визнання робітничих професій. Постійно стикаючись з проблемою дефіциту кваліфікованих кадрів в галузі, Volvo вважає підвищення рівня  престижу середньої професійної освіти одним із пріоритетних для компанії завдань. А компанія ЕТС втілює ці прагнення безпосередньо в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: