П'ятниця, 30 липня 2021 10:45

Caterpillar представив новий навантажувач для відходів та металобрухту

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Caterpillar поповнила асортимент своїх навантажувачів для брухту і відходів новою моделлю CAT MH3040.

Як стверджує виробник, економія пального новинкою досягає 25%, а витрати на ТО – 20%.

Новий навантажувач CAT MH3040 робочою вагою 38529 кг має рукоять, стрілу та інші елементи, що піддаються високим навантаженням, виконані із товстих багатошарових ​​деталей і виливок

Машина отримала новий двигун Cat C7.1 потужністю 151 кВт (202 к.с.) європейського стандарту по викидах Stage V з системою нейтралізації вихлопних газів.

Новий режим Smart Mode автоматично підбирає потужність двигуна і гідравлічної системи відповідно до робочих умов для зниження витрати палива, в той час як режим Power постійно забезпечує максимальну потужність для оптимізації продуктивності.

Цей економічний двигун може працювати на біодизельному паливі.

Вдосконалена гідравлічна система з пріоритетом клапана спрямовує тиск і потік туди, де це необхідно, і забезпечує оптимальний баланс потужності, ефективності та контролю навантаження. Новий режим підйому важких вантажів навантажувача збільшує вантажопідйомність і поліпшує керованість.

Функції автоматичного прогрівання скорочують час, необхідний для нагрівання гідравлічного масла при низьких температурах, щоб продовжити термін служби компонентів.

На новий перевантажувач матеріалів MH3040 встановлена ​​кабіна преміум-класу збільшеної площі, що включає звукоізоляцію для зниження рівня робочого шуму всередині кабіни.

Невеликі стійки кабіни в поєднанні з великими загартованими вікнами забезпечують відмінний круговий огляд, а стандартні камери заднього і правостороннього огляду дозволяють бачити робочу зону навколо.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в кабіні також є більший 10-дюймовий сенсорний монітор з високою роздільною здатністю і поворотним перемикачем, який забезпечує просту навігацію по інтуїтивно зрозумілим елементам управління оператора.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: