Четвер, 29 липня 2021 12:46

Випробовують перший в світі електричний асфальтоукладач і вібраційний коток

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Dynapac запустила в польові випробування перший в світі 100% електричний асфальтоукладач і вібраційний електрокоток

Dynapac, виробник техніки для дорожніх робіт, продовжує розвивати програму зелених технологій Z.ERA, спрямовану на скорочення викидів.

Зараз компанія активно з партнерами створює і тестує електричні рішення, останніми з яких стали перший в світі 100% електричний асфальтоукладальник і повністю електричний тандемний вібраційний коток.

Днями, Dynapac спільно з розробником електричних автомобілів та спецтехніки Urban Mobility Systems (UMS), запустила польові випробування першого в світі повністю електричного асфальтоукладача на дорожньому об'єкті Нідерландах. Пізніше в цьому році, електроасфальтоукладач буде випробуваний на інших об'єктах в Європі.

На жаль, поки не вказуються технічні характеристики електроасфальтоукладача SD2500CS, а ось про новий електрокоток відомо трохи більше.

Новий унікальний компактний тандемний електровіброкоток CC900 e належить до класу котків вагою 1,5 тонни.

Двобарабанний вібраційний коток CC900 e вагою 1,6 тонни CC900 e має ширину барабана від 0,8 до 1 метра, розвиває відцентрову силу 16,7 кН, номінальну амплітуду 0,4 мм і статичну лінійну навантаження (спереду/ззаду) 6,1/7,9 кг/см.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тандемний електричний віброкоток CC900 e на акумуляторах забезпечує те ж лінійне навантаження, амплітуду, частоту і швидкість переміщення, що і дизельна модель, на якій він заснований.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: