Вівторок, 13 липня 2021 12:36

Konecranes запустила у виробництво мобільні портові крани шостого покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, лінійка нових кранів складається з 6 моделей, вантажопідйомністю від 100 до 200 тонн та з максимальним робочим радіусом 64 метра.

Збільшені в порівнянні з машинами минулого покоління вантажопідйомність і робоча швидкість підвищують ефективність виконання вантажних операцій.

Шосте покоління мобільних портових кранів, які виробляються на заводі компанії в місті Дюссельдорф (Німеччина), - результат комплексної модернізації обладнання Konecranes Gottwald. Розробка і запуск у виробництво нових машин були здійснені в умовах зростання світового попиту на обробку навалювальних і генеральних вантажів.

Живлення обладнання Konecranes шостого покоління може здійснюватися як від дизельного двигуна або гібридної силової установки, так і від електромережі терміналу, що дозволяє значно скоротити витрату палива.

Крім того, виробник пропонує нове технічне рішення із застосуванням акумуляторних батарей, яке дає можливість крану працювати незалежно від мережі. Це особливо актуально при експлуатації обладнання на причалах, де відсутнє джерело електроживлення.

Нові крани Konecranes Gottwald мають міцну конструкцію, що дозволяє збільшити термін їх служби вдвічі в порівнянні з обладнанням попередніх поколінь.

Устаткування нового покоління оснащено інтелектуальними функціями, що підвищують безпеку, ефективність і зручність його використання.

Крани поставляються підключеними до системи віддаленого моніторингу TRUCONNECT. Вона збирає з датчиків експлуатаційні дані, які зберігаються на порталі your KONECRANES і доступні для власників техніки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ця інформація дозволяє прогнозувати стан компонентів і планувати час проведення технічного обслуговування.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: