Вівторок, 13 липня 2021 10:53

Caterpillar представив новий колісний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий колісний екскаватор Cat M319 відрізняється компактною конструкцією з поворотною передньою і задньою частиною.

Цей екскаватор нового покоління забезпечує на 15% більший крутний момент при повороті, аніж попередні моделі, і швидше виконує свою роботу. Спеціальний поворотний насос підвищує ефективність роботи, забезпечуючи більш стабільну потужність.

Оснащений двигуном Cat C4.4 потужністю 128 кВт (171 к.с.) завдяки таким функціям, як економічний режим для мінімізації витрати палива в менш вимогливих умовах, екскаватор споживає до 5% менше палива, ніж попередні моделі.

Новий M319 може переміщатися поміж об'єктами зі швидкістю, що досягає 35 км/год. Завдяки мінімальному радіусу повороту хвостової частини 1900 мм, оператори можуть виконувати роботи з копання, повороту і розвантаження з обмеженим бічним вильотом при роботі на тісних будівельних майданчиках.

Для підвищення гнучкості машини додаткові гідравлічні опції для контурів високого і середнього тиску з одно-/двостороннім потоком тиску дозволяють підрядникам адаптувати конфігурацію машини для використання широкого спектру навісного обладнання.

Новий великий 240-міліметровий (10-дюймовий) сенсорний монітор з поворотним перемикачем забезпечує інтуїтивно зрозумілу навігацію по органах управління машиною. Оператори можуть програмувати конфігурацію джойстика і параметри потужності.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, доступні варіанти кабіни Deluxe і Premium. Deluxe в стандартній комплектації оснащується сидінням з підігрівом і пневматичним регулюванням, в той час як Premium пропонує сидіння з підігрівом, вентиляцією і автоматичним регулюванням.

 

 

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: